Mi baja lehet a cicámnak?
Volt már olyan párszor, hogy megmérgezték, de eddig mindig megtudtuk menteni, ilyen viszont még sosem volt, most a szeme is félre áll vagy nem tudom mi baja van. 2 napja még semmi sem volt. Itt van róla 2 kép összehasonlításképp, az elsőt most csináltam, a másik pedig egy régebbi. Szerintetek mi baja van, és mit tudnék vele tenni, hogy újra olyan legyen ,mint régen? PLS HELP!
Ma: [link]
Régen: [link]
Nekem is volt ilyen a kandúrom szeme. Én pár nap után nem tudtam tovább nézni, mert nem múlt el. Olvastam egy csomó mindent erről a neten és megijedtem, elvittem dokihoz.
Lázmérés volt meg általános vizsgálat. A székletét kérdezték még, de mivel kint végzi a dolgát nem tudtam megmondani, bár abban az időben bent is wc-zett kétszer, mert picit ment a hasa. Plusz volt egy kis láza. Ezek voltak a tünetek, de ez semmi nem volt, mármint nekik nem volt elég a korrekt diagnózishoz. Kapott injekciót. Aztán mivel nagyon féltettem és nem tudták megmondani mi a baja, belementem a vérvételbe. Aztán megint vissza a dokihoz újabb szuri, a vérvétel a szűrt betegségekre negatív volt így mehettem volna tovább a vizsgálatok sorában, hasi röntgen, újabb vérvizsgálat, amit már nem bírtam volna anyagilag. Azt hiszem 1x még visszavittem injekcióra és ezek ellenére meg a lázcsillapítót is beadtam, amit adtak nem ment le a láza és abban az egy hétben nem is változott semmi. Viszont ezen kívül semmi baja nem volt, evett, ivott, játszott, normális volt csak a 3. szemhéja nem húzódott vissza. Abban maradtam a dokival, hogy várjuk egy kis időt, ha nem lesz változás vagy rosszabbodik, akkor menjek vissza. Ez is azért volt, mert már 35 ezer forintnál tartottunk és én már tovább nem láttam értelmét kutatgatni, hogy mi a baj, mert nem látszott betegnek és azt is mondták lehet egy vírus volt. Mérges is voltam a dokikra, mert én eddig 2 helyen voltam és ott mindig 3-an rendeltek felváltva, szóval mérges is voltam, hogy nem igaz, hogy nincs célzott vizsgálat, hogy miért kell engem és a cicám szívatni és 3 doki nem tudja mi a baj... Szóval vártunk és szerencsére elmúlt. Azt hiszem több mint 2 hétig így volt a szeme. A mai napig nem tudom, hogy vajon segítettek-e az injekciók meg a gyógyszerek (kapott immunerősítőt is) vagy magától is elmúlt volna, mert tényleg elkapott egy vírust, amit a szervezete is legyőzött volna. Ezért volt a láz is, mert így is védekezik a kis szervezete. Én azóta sem tudtam lemérni a hőmérsékletét, mert kíváncsi lennék alapból mennyi, de amint a fenekéhez csak kicsit hozzáér a direkt neki vett lázmérő már kikészül. Esetleg ha van hozzá affinitásod megnézheted, hogy neki van-e láza, de náluk más a hőemelkedés, nézz utána.
Szóval két választásod van vagy bízol abban, hogy magától elmúlik vagy elmész dokihoz és felkészülsz, hogy nem fogja tudni ránézésre megmondani, számíthatsz a "tortúrára". Vagy csak itt vannak ilyen dokik, bár nem hinném, mert én még neten keresztül is kerestem egy orvost (többet is, de csak 1 válaszolt), aki szintén írt egy csomó lehetséges betegséget és persze ugyanúgy a szűréseket javasolta. Remélem azért meggyógyul a cica és minden oké lesz. Megtennéd, hogy leírod mi lett a vége? Akár 3 hét múlva is? Érdekelne. Köszönöm.
Köszi, hogy leírtad. Akkor engem szépen lehúztak... így lehet megbízni egyes dokikban, szörnyű.
Remélem, hogy a cicád jobban lesz és tök jó, hogy dokit hívtatok hozzá. :)
Örülök, hogy minden oké, jó ezt olvasni. :)
Kicsit rossz érzés, hogy ennyire megbízhatatlanok (erre felé) a dokik és hogy sajna állandóan negatív tapasztalataim vannak... az a szerencse, hogy nem kell sűrűn látogatni őket, de azért jó lenne egy, akiben megbízom. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!