Mitől büdi a macskám szája?
Értem. Más fórumokon azt olvastam, hogy nem lenne szabad, hogy feltűnően büdös legyen a szája. De akkor ezek szerint minden macskáé büdös.
Mondjuk idegen macskákat még nem szagolgattam. :D
Az komoly, hogy meg kéne mosnom a fogát? A fürdetést még csak-csak elviseli, de nem tudom mit szólna, ha a szájában kotorásznék. :)
Mondom, hogy nincs fogköve! Legalábbis én nem látom. Meg hogy vigyen évente, ha még nincs egy éves?
Beteg lenne...? Akkor viszont születése óta az. :( Mindenesetre nekem nem tűnik annak. Nagyon fürge, játékos és elég jó étvágya is van.
Orvos is láttam már többször és nem tartotta betegnek. Igaz, nem a szájszag miatt voltunk dokinál és erre nem hívtam fel külön az orvos figyelmét.
1. A cicának nem kell megmosni a fogait, sem fürdetni nem kell. Ő nagyon tiszta állat.
2. Amennyiben állandóan büdös a szája, akkor ott valami gond van. Vagy nem megfelelő az étrendje, vagy betegsége van.
Fürdetni azért megfürdetem hetente egyszer. Kint is jár, meg bent is. Fölugrik a bútorokra, fotelba, a konyhában is sündörög.
Mikor lemegy a pincébe játszani és visszajön, ha megsimogatom, szürke, fekete lesz a kezem a bundájában lévő kosztól, portól.
Úgyhogy ha tiszta állat ha nem, fürdetni fogom.
A szájával pedig ezek szerinte nem lehet mit csinálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!