Nagy és kis macskák az udvarunkban (? )
Figyelt kérdés
Mostanában sokszor látok macskákat az udvarban,vannak óriásiak és mondhatni kicsik is.Szeretem a cicákat,de a nagyszüleim nem.Megígérték hogyh nem bántják őket de van egy kis kutyám aki kisebb mint a macskák és félek hogyh megtámadják egymást vagy a kutyusom el kap valami fertőzést.Vannak egészen szép és egészen csúnya macskák is de egyszer láttam egy kis macskát aminek nyakörve volt,sajnos azóta nem tűnt fel.egyik nap kiöntöttem az udvarra lisztes kutyatápot(véletlenül lett lisztes)mert van egy kis gödör félénk amiben szemetet gyüjtűnk.Hagyam őket békén vagy zavarjam el őket?2013. ápr. 11. 19:40
1/2 anonim válasza:
Azért mennek oda, mert ki van öntve a táp, vagy alapból ott vannak?
Ha a táp miatt, akkor szerintem hagyd őket hogy megegyék.
-nem kapnak lehet rendesen enni, hagy egyenek szegények
Ha alapból, akkor sajnos nem nagyon tudsz tenni semmit.
-ha beszerzel egy nagy kutyát akkor az elintézni, de szerintem nem kéne macska kivégző helyet nyitni..
-ha a kutyád be van oltva akkor nem hiszem hogy komoly dolgot kapna el.
-ha kiviszed a parkba sétáltatni, akkor ott is ennyi erővel elkaphatja..sőt... :)
2/2 A kérdező kommentje:
Már évek óta ide járnak a macskák,de tavaly eltűntek és nem jöttek vissza,most megint vissza jöttek és sokan vannak
2013. ápr. 11. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!