Mit tegyek? Nem szeretem a cicánkat. Ùgy érzem
rosszul döntöttem.
Amikor megvettétek, akkor is tudtad hogy lakásban lesz. Ezt most a saját lelki ismereted megnyugtatására találtad ki, hogy "szabadabb élet", meg kertes ház. Azért mert el akarod paterolni otthonról azt a kis állatot, akiért felelősséget vállaltál. Sajnálom hogy a gyerekeid is ezt fogják tanulni tőled.
2013. ápr. 11. 15:20
csak szimplán a kifogásokat szereted, mert eddig nem tudtad hogy utálod a macskákat. te már eldöntötted hogy a cica megy, csak a bűntudatod nem hagy nyugodni
2013. ápr. 11. 15:20
Te most azt várod itt el,hogy valaki biztasson.
Szaporítótól vettél egy cicát,gondod az,hogy kaki szagot érzel amit lehet,hogy valóban beképzelsz.
A macskák tiszta állatok és nem lenne semmi baj ha a cica még pár hétig az anyjával maradt volna.
Szólj annak akitől vetted,hogy nem kell és kész,ha valóban érdekli a cica sorsa akkor visszaveszi,bár a véleménye meglesz,e itt is megvan szerintem mindenkinek.Miután 2 gyereket nevelsz undorodsz a cicától,pedig pár pelust már elintéztél :)
2013. ápr. 11. 15:24
A macska szaporítótól lett vásárolva, és ne is csodálkozz, hogy nem tisztálkodik rendesen, hisz 9 hetesen még az anyja mellett a helye!
Remélem oltva van, és féregtelenítve a gyermekek mellett, és ivartalanítva is lesz későbbiekben! A cica fajtatiszta lenne, akkor a szerződésben benne lenne hogy csak benti tartásra, de egy tenyésztő nem ad el cicát 9 hetesen, amikor még az immunrendszere sincs kifejlődve neki!
Amit tudsz érte tenni: elviszed állatorvoshoz, babycat tápot adsz neki, vagy kittent, és főtt csirkehusit csont nélkül, tejet szigorúan tilos!
2013. ápr. 11. 15:40
15/48 A kérdező kommentje:
Hùha.... Szal mindenkinek az a véleménye hogy egy felelőtlen bunkò vagyok??? Imàdon a gyerekeim. A cicat pedig idegennek érzem nem valò lakâsba. A gyerekeim kakija sosem zavart. Ez más. Ő nem a gyerekem.
16/48 A kérdező kommentje:
Oltva + féregtelenìtve van. Nekem pont az a bajom hogy ém imàdon a rendet. De miòta itt a kis bestia vakaròdzok és àllandòan takarìtok.
Kérlek,beképzeled ezt az egészet.7 macskával élek és élek,bár én gyerekkel nem tudnék mit kezdeni,van ilyen.
Hívd fel akitől vetted mert ez a légkör a cicának se kedvez hosszútávon.
2013. ápr. 11. 16:06
A gyerek rovatba menjél akkor a gyerek imádatoddal, itt erre nem kíváncsi senki, mint ahogyan a gyerekeid kakijára sem. Csak megjegyezték hogy ha a gyerek szärt bírod, akkor nem lehet gond egy kis állatéval sem. Add inkább oda a cicát egy állatszerető embernek, hirdetésekben rengetegen keresnek cicát, pld.apród.hu.
2013. ápr. 11. 16:23
19/48 A kérdező kommentje:
Nem mondid kedves utolsò hogy az àllatot jobban kellene szeretnem a gyerekeimnél? Te normàlis vagy? Olvasd màr el a kiírt kérdésemet és arra vàlaszolj ha tudsz érdemlegeset. Ne szapulj. Van az úgy hogy téved az ember. Te biztosan nem tèvedtél még soha. Annak a pàr kommentelőnek köszönöm aki pròbàlt normàlisan válaszolni. A többieknek csak annyit hogy tuti nem akarok olyan lenni mùgyint ti. Pfù.....ùgyhogy a macska megy.
Nem szeretném már tovább szíttani a tüzet... de ugye nem gondolod, hogy egy 9 hetes kiscica kint a nagy világban eltudja látni magát egyedül?
2013. ápr. 11. 16:35
Kapcsolódó kérdések: