Pár kérdés macskáról mit kell beszerezni a macskának? mennyibe kerül havonta a tartása? meglehet szoktatni hogy ki mennyen wc-zni?
kosarat, bele párnát, bár a mi cicusunk mindig máshol alszik.
hát a macskatáp, macskaszalámi,nagy a választék, igazából tőletek függ, meg hogy melyik boltból veszitek.
nem tudom, hogy a te macskád hogy van vele, de ahogy mi megkaptuk, egyből odament az alomhoz, és elvégezte a dolgát. ha ezt nem csinálja, akkor próbáld meg etetés után belerakni, majd csak rájön, h mit kell csinálni :) aztán ha nagyobb lesz, és ti is engeditek neki, akkor kint is elvégezheti ezeket.
sok szerencsét! :)
Az előzőekben sok minden le van írva.
Ha kinti benti cica lesz, akkor valószínűleg simán kifog menni magától wc-ni. Nekem is kinti benti van és igaz van bent alom a biztonság kedvéért, de egyáltalán nem használja, mindig kikéretszkedik, ez az én tapasztalatom, de a macskák is különbözőek.
meg az orvosi ellátások (oltás stb.)
első voltam.
sztem a macskákat felesleges beoltatni!
az enyémeknek semmi bajuk, amióta az eszem tudom mindig voltak/vannak macskáink. Egyik se lett beoltatva, és makk egésségesek. csak felesleges pénzkidobás.. bár ez személyes vélemény, és tapasztalat. =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!