A macskádat vásároltad, vagy örökbe fogadtál menhelyről esetleg ingyenes kismacskát hoztál valahonnan?
Az én cicáimat mindig nagypapámhoz dobták be.
mindegyiknek eggyel több fekete foltja volt a hátán
Szerintem rokonok lehettek :)
Nekem az egyszerű házicica is gyönyörű. A kutyát mi idomítjuk, a macska minket idomít.
Jártam menhelyen is (kutyáért). Van sok félszemű cica is. A sűrű összezárásból is lehetnek balesetek.
Félszemű cicát nem tudnák kihozni, de felnézek azokra, akik az esélytelenebb állatkák közül választanak, vagy rehabolják őket.
Az első cicámat úgy kaptam, hogy amikor a nevelőanyám édesanyja elhunyt, apám és nevelőanyám "örökölt" tőle egy idősebb nőstény macskát, aki épp vemhes volt.
Az egyik kölykét vettem magamhoz, mert az a picit valamiért nagyon megszerettem, de a többi kiscicának is szerető otthont kerestünk, a mamacicát pedig ivartalanítottuk.
A második cicámat már a Cicatappancs FC-től fogadtam örökbe 4 évvel ezelőtt, pár hetes korában. Azóta természetesen ő is ivartalanítva lett és most is itt dorombol mellettem az ágyon. :D Egyszóval vidáman éli a boldog, gazdis macsekok életét. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!