Adnátok nevet a cicámnak?
Szia! Először is sok boldogságot nektek!:)
Ha ilyen aranyos a cicus, akkor ilyen kis aranyos nevet kell neki találni. Pl.: Masni (nálam nagy kedvenc név), Pintyőke, Huncutka, Mazsola, Lili.
Vagy egyszerűen mondjuk Cicó, Cili, Macsek, Macska..:)
Az én cicám tiszta fekete csak a farka végén van egy fehér pötty, lány cicus, és a neve Szesszi (az Úton hazafelé című filmből szedtem.):)
A barátnőm a tesi tanárunk után adott nevet a macskájának. :) Én jobban szeretem az egzotikus neveket, vagy filmekből válogatok. A halaimnak koktél nevei vannak. A csincsilláim filmből, meséből kaptak nevet, a cicámnak egyiptomi neve van.
Szerintem egy cicának különleges, egyedi név kell. Valami olyan amihez kötődsz vagy nagyon szereted. Pl a kedvenc filmed főszereplője, vagy egy gyerekkori kedvenc meséből egy szereplő...stb. Esetleg egy süti, édesség vagy ital, amit szeretsz. Ilyenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!