SOS Szőrhullás elleni megoldások?
Mit kap enni?
Egy vérképet kellene csináltatni talán.
Próbáltad már a cicáknak való bérescseppet? Ha esetleg valami vitaminhiánytól lenne ez jó lehet. Olyan 3000 ezer körül van egy üvegcse.
A szőrre ajánlom a lazac/halolajat, vagy a sörélesztőt a táphoz. Szerintem hatásosabb a Béresnél..
És lehet, hogy a mostani táp nem olyan jó a cicának,(minden cica egyedi-neki esetleg több kell vagy más,mint ami ebben van..) esetleg próbálj valamilyen olyant, amiben több hús, kevesebb gabona, több omega-zsírsav található.Talán a halas tápok jók - én pont 3 hónapja váltottam ezért az általunk evett tápcsaládon belül a halasra, mellé sörélesztő-pelyhet kapnak a nedves tápba- és meg vagyok elégedve vele-kevesebb szőr jön ki, és szebb is, nem filcesedik annyira,könnyebb fésülni.
Persze igazi hal-tartalom és nem csak 4%:Friss csontozott lazac (20 %), lazachúsliszt (17 %), heringhúsliszt (10 %), friss csontozott hering (8 %), friss csontozott süllő (5 %), friss csontozott tavi fehérhal (5 %), lazacolaj (tartósítva kevert tokoferolokkal) (5 %), russet burgonya, fehér halhúslisztek (4 %), édesburgonya, borsó, napon szárított lucerna, borsórost, friss csontozott lepényhal (3 %), friss csontozott északi csuka (3 %), moszat, spárgatök, cikóriagyökér, sárgarépa, spenót, répalevél, alma, tőzegáfonya, fekete áfonya, édesgyökér, angyalgyökér, görögszéna, körömvirág, édeskömény, borsmentalevél, kamilla, gyermekláncfű, csombord, rozmaring.
Omega 6 (min.)2,5 %,Omega 3 (min.) 1,8 %,DHS (min.) 1,0 %
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!