Ilyen a híres furminátor?
Lehet többet érne, ha alacsony fokozaton átmennél rajta a porszívóval. (Természetesen csak akkor, ha tudod csökkenteni a szívóhatást, vagy tudsz rá tenni olyan fejet, ami kicsit visszafogja.)
Amúgy én is néztem nemrég a terméket, ugyan nem vettem meg de nekem is kicsit furcsa volt, annyira nem tűnik jónak, mint amennyire istenítik egyesek. Persze olyasmi nincs is ami mindenkinek egyformán beválna.
Jaaaaj könyörgöm, a furminátor és egyetlen fésű sem csinál csodát, csak valamennyire karban tartja a dolgot!
Ugyanúgy vedlik az állat!
Én meg vagyok vele elégedve. Csodát és 100%-os "szőrtelenséget" persze ne várj. Minimális, vagy annál több, de ki fog hullani az állatból.
De lényegesen jobb a helyzet a furminátorral, mint nélküle.
Én kezdetben minden nap átfésültem vele, jó sok szőr kijött. Most már csak 3-4 naponta, hetente egyszer fésülöm ki, egy maréknyi szőrt szedek ki.
Ha arra gondolok hogy ez a maréknyi szőr az ágyban, vagy a padlón lenne, akkor igen, azt mondom hogy ez egy nagyon jó kis kefe!!
Lehet hogy a cicádnak más baja van, hogy ennyire hullik a szőre, hogy már nem bírjátok elviselni. Mit eszik? Vitamin, ásványi anyag hiánya is okozhatja a makacs szőrhullást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!