Kislány cica ivartalanítása után természetes-e a hasi bőr alatti duzzanat?
Szép napot minden fórumozónak!
Tanácsot / véleményt szeretnék kérni az alábbiakhoz:
Mimike nevű 10 hónapos kislány cicánkat bő másfél hete ivartalaníttatuk. E héten csütörtökön ki is szedte az állatorvos a varratokat. A bőr szépen begyógyult, viszont a varrat teljes hosszában (kb.5 cm), a hasi bő alatt van egy kb.1 cm átmérőjű duzzanat. Az orvos szerint "biztos megütötte a hasát játék közben, majd elmúlik". Én magamtól azt gondolnám, hogy egy csúnya belső varrat, de pont az ő véleménye miatt aggódom, mert láthatólag ő sem tudta, hogy mi az, vagy csak nem akarta a saját munkáját "fikázni". Szóval a kérdés: én gondolom jó és valóban majd elmúlik, vagy nézessem meg másik orvossal?
Hááát őszintén nehéz megmondani! Kemény?? Nem lila, vagy más színű? Mert akkor lehet vérömleny is!
Ha nem, akkor valószínű hogy úgy lett a bőre összevarrva neki!
Én akkor lennék nyugodt (ha az én cicámról lenne szó), hogy egy másik állatorvos ránéz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!