Próbáltátok már a macskák WC-re szoktató szettjét?
Nem hallottam még ilyenről....
De íme egy házi szett:
-macsek bepisil/bekakil--------> utánna azonnal megfogod, és belereakod a macsekot az alomba
-esetleg a "terméstből" 1 kicsit is rakhatsz az alomba.
Milyenk így tanult meg az alomba wc-zni
2009. szept. 19. 14:15
Szerintem a macska automatikusan szobatiszta, legalábbis nekem minden cicám egyből megtalálta az almot.
Nem inkább az ember wc-re akarod rászokatni?
2009. szept. 19. 14:38
Szerintem az emberi wc-re való rászoktatás egy baromság. lehet, hogy neked így a kényelmesebb, de a macskának ez természetellenes. benne van az ösztöneiben, hogy elkaparhassa a végtermékét. legalább ezt hagyd meg neki, hogy kapirgálhassa az almot, ha már egyszer lakásban tartod.
2009. szept. 19. 14:46
4/10 A kérdező kommentje:
igen,a mi WC-nkre gondoltam:)minden alkalommal bejön,felugrik,még akkor is,ha én éppen ott ülök:)
Litter Kwitter a neve a szettnek. youtubon van egy csomó kisfilm a használatról, nézzétek meg. Épp a minap futottam én is össze ezzel a szettel valahol a neten, és gondoltam rá, hogy megveszem.
A youtubon talán ez a legrészletesebb film: http://www.youtube.com/watch?v=iDSKUC6uEE0
Angol nyelvű ugyan, de nagyon jól bemutatja a használatot.
2009. szept. 20. 18:57
Az előző vagyok, tényleg még a macska magazinban is benne van. Húha, ez már nem véletlen, hogy ennyiszer belebotlok a témába. Nagyon meg kell venni a cicusaimnak ezt a szettet. Áráról tudsz valamit?
2009. szept. 20. 18:59
7/10 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget...azért gondoltam rá,hogy megpróbáljuk,mert nagyon okos a cicus,sok mindent megtanult,és még akkor is érdeklődik a WC oránt,mikor épp én használom:) sőt minden lehúzásnál ott ül,és bambul:) nem mellékes,hogy nem kéne öbb almot vennem,mert mi szilikonosa használunk...és azért nem olyan olcsó...
Hú,ez tényleg nem tűnik hülyeségnek..Kérdés,hogy a mi cicánk megtanulná-e..Arról van valakinek infója,hogy mennyibe kerül,és hogy Magyarországon hol lehetne ilyet vásárolni?Köszi:)
2009. szept. 22. 13:06
Én házi készítésű wc-re szoktató szettel próbálkozom, nem tudom fog-e sikerülni. www.bloki.hu -n folyamatosan írok róla, hogy hol tartunk. Igaz még csak teganap kezdtük. De miért mondják, hogy nem higienikus? Ha nem ér a széklet az ülőkére, akkor nincs ezzel semmi baj szerintem. A mienk is ugyanoda esik.. :)
2009. okt. 27. 12:24
Mi videken fogadtuk orokbe (talaltuk) es eszrevettuk hogy a homokozoba vegzi a dolgat. Itthon, varoson tettunk egy dobozba homokot es egybol odaszokott. Ez mar a harmadik cicam es mindig igy csinaltam...:)
12/F
2010. júl. 27. 17:50
Kapcsolódó kérdések: