Hol lehet venni macskáknak wc-re szoktató szettet?
Figyelt kérdés
Valaki vett már ilyet?Megéri,a macska könnyen meg tudja tanulni?2010. jún. 4. 10:46
1/13 anonim válasza:
fressnap,állatkereskedés,állatos nagyobb üzletek de a fressnap a legjobb hely szerintem és nem is olyan drága 1-2ezer forint kb
2/13 anonim válasza:
igen meg éri és az én cicám meg tanulta három hét el teltével teljesen szoba tiszta volt:)
3/13 anonim válasza:
Mi az a wc-re szoktató szett??? Emberi wc-re csücsül a cica??
4/13 anonim válasza:
dehogyis hanem a cicának a wc-jébe van olyan szagú csep vagy spré amitől a cica bele megy a alomba mármint van egy jelegzetes szaga amit csak a cica érez és etöl oda fog piszkitani ahová fuják:)
5/13 anonim válasza:
Ehhez nem kell semmi kellék, a cicák szinte maguktól megtanulják a szobatisztaságot pár nap alatt. Elég megmutatni nekik az almosdobozt, egyszer-kétszer beletenni őket mikor látszik hogy készülnek valamire. Átlag 2-3 nap és már tudják is.
6/13 anonim válasza:
az én cicámnak se kellett semmi ilyesmi .bele raktam 2x mikor látam rajta hogy kell neki és félnap alatt szobatiszta is lett :)nem kell neki semilyen szett!mennyi idös a cica?
7/13 anonim válasza:
Szerintem a kerdezo az igazi(emberi) wc-re valo szoktatasrol beszel.Kivancsi vagyok, hogy tud-e valaki, mert en is vennek a cicunak:-)
8/13 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy félreérthetően fogalmaztam.Emberi wc-re szoktató szettet keresek.Vannak ilyen videók és tényleg működik.Litter Kvitter a neve angolul,csak nem tudom,hol lehet venni ilyet.Állatkereskedésbe utánakérdezek,és a Fressnapfba...
2010. jún. 4. 17:12
9/13 anonim válasza:
emberi wc-be?....ugy bele potyan hogy csak na XDtán le is húzza maga után a wc-ét?szerintem ilyet nem leget venni esetleg rendes macska szoktato cseppet vagy valamit szerintem ugyan ugy használ mint a pelenkán vagy az alomban:)
10/13 anonim válasza:
Litter Kwitter a neve a szettnek. youtubon van egy csomó kisfilm a használatról.
Talán ez a legrészletesebb film: http://www.youtube.com/watch?v=iDSKUC6uEE0
Angol nyelvű ugyan, de nagyon jól bemutatja a használatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!