Szerintetek mit tegyek a kis cicákal?
Szerintem ha átköltöztetitek őket egy melegebb helyre, mindenképpen figyeljétek, hogy tetszik-e az új hely az anyamacskának, ott marad-e a kicsikkel, vagy elkezdi megint máshova cipelni a őket, esetleg olyan helyre, ahol már meg sem találjátok majd.
Tényleg túl hideg van most az újszülötteknek, hogy kint legyenek, ezért ne hagyjátok a nyári konyhában őket. Az alagsor alatt pincehelyiséget értesz? Mert szerintem a mamacica olyan helyet keresett, ami nyugodt is, és ahova biztonságos szabad ki és bejárása van, ezért választotta a mostani (ajtó nélküli) helyet. Kinti-benti cica amúgy? Mert kereshetnétek egy nyugodtabb zugot a házon belül, ahol nincs nagy jövés-menés,ami zavaró lehet nekik. De nem lesz semmi gond szerintem sem, ha átrakosgatod őket, az anya menni fog a kicsik után, csak lássa, hogy hova viszitek, nehogy megijedjen szegény, hogy eltűntek a kölykei.
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__4150787-nem-..
Az a gond, hogy a macskát nem szívlelik a szülők, nem engedik be a lakásba, így marad neki a kinti hideg...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!