Milyen gyakran kell cserélni a macska konzervjét?
Brit prémium száraz táp 600 valahány Ft kilója. Ha érdekel megírom hol lehet kapni, netről kell rendelni. Ez prémium táp, a bolti sajnos nem jó, a whiskas sem. Van 215Ft-os prémium konzerv is, a Molly tudtommal olyan 160Ft, a whiskas 400Ft, akkor inkább egy 215Ft-os prémium táp, amiben nincs tartósítószer és színezék, és hús is van benne.
A kérdésre pedig: nedvesből egyszerre keveset adj neki, a bolti tápot ha kint hagyod fél napra, iszonyatosan néz ki, kiszárad, megromlik. Napközben inkább száraz táp legyen előtte és friss víz.
Én minidg kimérem a cicánknak az adagokat, és így sosemm marad a tálkájában kaja. Mivel szobacica, ezért nem tartom jó ötletnek - még ha ő lehet, szeretné is! - hogy állandóan legyen előtte száraz táp, mert szerintem így könnyen el tudna hízni. Reggel kap egy alutasakosat, az ugye fix mennyiség, egy étkezésnyi kaja. Ebédre 2 dkg száraztápot kap. Vacsorára pedig 10 dkg konzervet. Minden el szokott fogyni mindig. És be sem zabál.
Én is azt gondolom, hogy a Tied esetleg nagyon túl ette magát, nagyon ízlett neki, és nem tudta, hogy mennyi az elég.
Én igyekszem különféle konzerveket és alutasakos eledeleket venni, illetve a száratápot is mindig keverem a különböző fajtákat és márkákat. Mert nem szeretném, hogy rászokjon egyfajtára és utána esetleg a másikat ne fogadja el.
Mindegyik tipusu macsaeledelből igen széles árskálából lehet válogatni. Szerintem mindenki megtalálja a saját pénztárcájának megfelelőt.
Nálunk ez a módszer nagyon bevált, csak ajánlani tudom, és így sosem kell kidobni semmit, nem pocsékulonk, minden elfogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!