Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért reszket-remeg a cicám?

Miért reszket-remeg a cicám?

Figyelt kérdés

benti bérházi cica, nagyon eleven, játékos, és kicsit rossz is. kb 4-5 hónapos fiú,nincs ivartalanítva, jól van tartva.

viszont ha leül enni vagy lefekszik a földre akkor elkezd remegni a hátsó lába, általában a bal, de van mikor az egész cica reszket, egyszer figyeltem és öt is zavarta...:S nemtudom mi baja lehet. nem mindig ilyen, ma pont láttam , és nemtudom, ez normális e vagy csak a sok futkározástól van e...

ha valaki tud valami okosat akkor azt köszönöm:)

2009. szept. 18. 09:52
 1/10 anonim ***** válasza:
figyelj szerintem azért reszket a cicád mert görcsöl a hasa vagy fázik lenn a földön
2009. szept. 18. 09:56
 2/10 A kérdező kommentje:

fázni tuti nem fázik, annyit rohangál hogy sokszor ugy liheg mint egy kiskutya... nemtom, vki azt mondta h csontritkulása van... :S nemtudom:S

de köszii

2009. szept. 18. 09:59
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy megijedt valamitől? Az én cicám is szokott ilyet csinálni, mondjuk ő még kisebb és lány. Van úgy, hogy a "semmitől" ijed meg. Állítólag a macskák látnak olyasmit is amit mi nem, ezt mindenki döntse el, hogy hisz-e benne (én nem igazán), de attól még érzékelhet létező dolgokat, pl. áram, mágnesesség stb. Szerintem nincs semmi baja. :)
2009. szept. 18. 10:36
 4/10 anonim válasza:
Azt javaslom, vizsgáltasd meg orvossal, és ha ő azt mondja, semmi gond, akkor jól van. Ez a legbiztosabb módszer. Szerintem csak fél valamitől néha, de nem tudhatom. Az állatorvos megmondja, és ha valami baja van esetleg, akkor ő még időben észreveszi:)
2009. szept. 18. 10:41
 5/10 anonim ***** válasza:
Vizsgáltasd meg dokival, mert lehet idegrendszeri probléma is, macskanátha szövôdménye is, nem sok jót jelent mindenesetre. Fontos, hogy rendszeresen oltott és féreghajtózott-e.
2009. szept. 18. 11:48
 6/10 anonim ***** válasza:
Akár kezdődő epilepszia is lehet, úgyhogy én biztos elvinném orvoshoz.
2009. szept. 18. 18:03
 7/10 A kérdező kommentje:

hát igen... doki marad...

biztos h nem fél semmmitöl, egy vadállat, ilyen rossz macska nincs még egy, támad harap üt vág, hálistennek nem karmol, nagyon eleven, alig lehet leütni... :D

nem lehet h elfáradnak az izmai és azért reszket? mert embereknél is van h pl én ha tollasozok akkor annyira kész tud lenni a karom h egy tollat nem birok megemelni, és reszket...:S szóval...

de am erröl a "macskák azt is látják amit mi nem" hallottam, és biztos is h van benne valami... nállam volt már rá pl, hogy felvettem a cicát, és a mosogatótól félt, pedig nem volt fürdetve, nem volt rosz emléke vizzel kapcsolatban, nem volt a mosogatóban semmi, nem folyt a viz... és néha eljátszottam ezt vele, volt amikor félt mintha látott volna vmit, de volt h tök nyugis volt...:) szóval...

de am marad a doki...

2009. szept. 18. 21:37
 8/10 anonim ***** válasza:
Írd majd meg, mit mondott az orvos. Reméljük, nincs nagyobb baj.
2009. szept. 18. 21:42
 9/10 A kérdező kommentje:
oksi, és köszike a válaszokat:)
2009. szept. 18. 21:55
 10/10 anonim válasza:
Szia, én szeretnék érdeklődni, hogy van-e már valami hír a remegős cicáról. Tudott mondani valamit az orvos? Az én cicámnak is vannak ilyen tünetei, most 8 hónapos lesz, és olyan 6 hónapos kora körül kezdtem ezt a remegést észre venni. Eddig csak esténként volt jellemző, most már napközben is. Voltam orvosnál, B vitamint ajánlottak, de nem tudtak többet segíteni. Még nincs ivartalanítva, lassan itt lesz az ideje.
2009. dec. 30. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!