Miért reszket-remeg a cicám?
benti bérházi cica, nagyon eleven, játékos, és kicsit rossz is. kb 4-5 hónapos fiú,nincs ivartalanítva, jól van tartva.
viszont ha leül enni vagy lefekszik a földre akkor elkezd remegni a hátsó lába, általában a bal, de van mikor az egész cica reszket, egyszer figyeltem és öt is zavarta...:S nemtudom mi baja lehet. nem mindig ilyen, ma pont láttam , és nemtudom, ez normális e vagy csak a sok futkározástól van e...
ha valaki tud valami okosat akkor azt köszönöm:)
fázni tuti nem fázik, annyit rohangál hogy sokszor ugy liheg mint egy kiskutya... nemtom, vki azt mondta h csontritkulása van... :S nemtudom:S
de köszii
hát igen... doki marad...
biztos h nem fél semmmitöl, egy vadállat, ilyen rossz macska nincs még egy, támad harap üt vág, hálistennek nem karmol, nagyon eleven, alig lehet leütni... :D
nem lehet h elfáradnak az izmai és azért reszket? mert embereknél is van h pl én ha tollasozok akkor annyira kész tud lenni a karom h egy tollat nem birok megemelni, és reszket...:S szóval...
de am erröl a "macskák azt is látják amit mi nem" hallottam, és biztos is h van benne valami... nállam volt már rá pl, hogy felvettem a cicát, és a mosogatótól félt, pedig nem volt fürdetve, nem volt rosz emléke vizzel kapcsolatban, nem volt a mosogatóban semmi, nem folyt a viz... és néha eljátszottam ezt vele, volt amikor félt mintha látott volna vmit, de volt h tök nyugis volt...:) szóval...
de am marad a doki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!