Szerinted mekkora az esélye a lenti videónál hogy a macska leesik? Te csinálnál ilyet a macskáddal? Szerintem eléggé életveszélyes.
2013. márc. 24. 14:12
1/3 anonim válasza:
Persze, hogy nem csinálnék. Most is rossz volt nézni, úgy, hogy nem is az én macskám. Miért kell ilyeneket csinálni?
Persze nagyon ügyes állatok a macskák és lehet ez nekik semmiség, de én ezt nem élvezném, sem látványban sem semmiben. Aztán meg milyen kaját ad neki? Az sem egy egészséges jutifalatnak néz ki.
2/3 anonim válasza:
Addig jár a macska a kútra, amíg bele nem esik.
Amúgy tényleg bármennyire ügyesek, ők is tudnak nyekkenni. Az enyém kiszambázott a 6. emeltről, de szerencsére túlélte.
3/3 anonim válasza:
A macska is melléléphet bármilyen ügyes.
És egyértelmű, hogy sosem csinálnék ilyet a macskámmal, sőt semmilyen macskával. Szerintem egy ember sem csinálna, aki szereti az állatokat.
Aki a videót készítette, meg, akinek hasonló ötletei vannak, azzal kéne ilyeneket csinálni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!