Jesszus de szép!
Engem is érdekelne! (:
Jesszus de szép!
Engem is érdekelne! (:
Tényleg gyönyörű. Végre nem a szerintem csúgya Exotic van idelinkelve (bocsánat, akiknek tetszik, engem a hideg kiráz a pofijától).
Semmiképpen nem Main Coon.
Én is inkább egy fiatal, nőstény Ragdollra tippelnék.
Remélem azért van rács mögött, mert kiállításon van és akkor meg tuti fajtatiszta is.
Maine Coon :D
nagyon csodás *-*
Lehet mégsem Ragdoll. A szőre hosszúsága és "szerkezete" gyanús. A Ragdolloké tömöttebb és talán rövidebb.
Kíváncsi vagyok, hogy valaki tudja-e.
szerintem ez a macska kamu.
a magyarázatom:
a képkereső csak ezt az egyetlen képet hozza fel, azt is csak mind ilyen facebook lájkolos oldalon, és semi mást nem lehet róla találni. a groompy catnak meg a másik fürdös cicának több kép változata is van, sőt van külön weboldal ami bemutatja őket és a fajtájukat. erről a cicáróól emg csak ez az egy kép van, pedig túl szép ahhoz hogy ne legyen róla több tucat, vagy legalább egy weboldal ami róla foglalkozik.. főleg ugy hogy spec a post amit mos nézek 2012-es.. de tovább keresek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!