Milyen fajta macska?
Figyelt kérdés
Nyártól-télig hatalmas szép bundája van. Február elejétől pedig elkezd vedleni és nem csak a szőre hullik, hanem kompletten levedli szinte a teljes bundáját. Csak a fején, lábán, hátán marad meg a szőr.. de pl. az oldala teljesen csupasz lesz és új szőr nő a helyére.
2013. márc. 24. 13:50
1/5 Vicuska87 válasza:
Mi van?????????????
Ezt nem értem egyaltalán, hogy mit akarsz ezzel mondani!
A képen látható cica keverék cica, de ha van törzskönyve abból kiderül milyen fajta!
2/5 anonim válasza:
Perzsa vagy perzsa keverék ami a képen van a többit én sem értem...
3/5 anonim válasza:
szerintem az egyik macska fajtánál sem egészséges ha kihullik a szőre
4/5 anonim válasza:
Ha egy macska hosszú szőrű, miért kell egyből azt mondani, hogy perzsa??? Nem csak ez az egyetlen hosszú szőrű macskafajta létezik, és a képen látható cica sem testalkatában, sem a fejformájában nem hasonlít egy perzsára (ugyanis a perzsa teste tömzsi, kerek a feje, és nagyon rövid az orra). Szerintem ez egy keverék cica. Azt viszont én sem értem, hogy hogy vedli le majdnem a teljes szőrét. Sose hallottam még ilyet.
5/5 anonim válasza:
Sürgősen vidd orvoshoz ha kihullik az oldalánál a szőr. Valami nincs rendben vele.
A képen látható macska egy hosszú szőrű házi cica. (keverék, vagy ha jobban tetszik európai hosszú szőrű)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!