Mit csináljak vele? Mit tehetnék hogy ez a helyzet változzon? SOS!
3 és fél hónapos nöstény kiscicám 2 napja teljesen kifordult magából!Nem lehet egy percre se egyedül hagyni mert egyből rosszat csinál,leborit felborit mindent felmászik mindenhová,és ha szólunk neki le se sz@rja.Elötte ha rá szóltunk mindig leállt mrert tudta hogy rosszat csinált!Most nem!Olyanokat is csinál hogy beül a hátam mögé és mikor nem figyelek nekem ugrik és lekaparja a hátamról a bőrt!Ma az édesanyám dajkálta élvezte a cicus és egyszer csak semmi elakarok menni elöjel nélkül belekarmolt az arcába,majd nem kikaparta szemét a körmével!Ha a bögrét poharat letesszük az asztalra beleiszik és a kutyát akivel egyébként jóba van és amugy is játszik vele ,-már nem játékból!!!neki ugrik meg pofozgatja!teljesen megkergül!nem tudom mit xcsinálhatnék vele.imádom de ha igy fog viselkedni ne maradhat itt nálunk!Ti cicátokkal volt ilyen,mit csinálhatnék hogy "megjavuljon"?létezik cica nyugtató?!Miért lett egyik napról a másikra ilyen?!:S :(
Egy elkeseredett gazdi
Nyugi, kinövi, csak ki kell bírni.
Nekem hat cicám van, három generáció.
A legkisebb most éppen annyi idős, mint a tiéd, és ugyanolyan ördög is.
De a többiek is ilyenek voltak. Most kamaszodnak.hahaha
kitartást
A leírtak alapján van egy teljesen normális, eleven, 3 és fél hónapos kiscicád! :)
Nem könnyű a cicákat nevelni, de nem lehetetlen! Viszont játszania muszáj, le kell vezetnie az energiáit. Vegyetek neki minél több és többféle macskajátékot. Egérszagú egér, csörgős labda, zsinóron lógó bigyók, stb. Sőt, mostmár ilyen spéci labdakergetős játék is van (egy kör alakú izében gurul körbe a labda). És játszatok ti is vele, de húzzátok meg a határokat. Ha fájdalmat okoz, akkor értésére kell adni, hogy azt nem szabad! Az asztalra mászkálással meg egyebekkel kapcsolatban is következetesnek kell lenni. Ne várjátok tőle, hogy elsőre megértse!
Mióta van nálatok a cica?
Azon is gondolkoztam, hogy nem lehetséges -e, hogy eddig volt bágyadt, és most van elemében.
Lehet, hogy eddig nem ilyen volt, de hidd el, nem "kóros" az, amit csinál.
Egyébként a cicák tudnak különös dolgokat művelni, van, hogy rájuk jön az ötperc (félóra...:)) és rohangásznak föl-le a lakásban, mint aki megkergült. Az enyém még a falon is szokott ugrálni, amolyan Matrix-effektekkel. :) Ők így vezetik le a feszültséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!