Megmutatod a cicadat?
Megmutatnad a cicadat es meselnel rola egy kicsit? Milyen tulajdonsagokkal rendelkezik? Mennyi idos? Van-e benne valami ami kulonleges?
Semmi provokacio vagy osszehasonlitas, tenyleg erdekel, hogyan alltok a cicaitokhoz es mennyire fontosak nektek.
Szamomra minden cica szep es mindegyik kulonleges valamiert.
De aranyosak :)
Az utolso "Cica" fajtiszta vagy veletlenul sikerult ilyen szepre?
De jo, hogy feltettel kiskori kepet is. Milyen gyonyoru lett (bar kicsinek is az volt).
Szebbnel szebb kis szorgombocok :)
Szia. íme az én cicáim... :D
Nagyon aranyosak, kedvesek, soha nem harapnak, karmolnak (kivéve a fürdetésnél, de az nem sűrűn van).
Teljesen szobacicák, nem járhatnak ki a lakásból. De szerintem nem is bánják. Arany életük van.
Különleges képességük, az ajtók kinyitása, asztalról elpakolás (földre), virágok rágcsálása... :P
te cicád is nagyon szép, és a többi képet féltöltőké is. :D
Sziasztok!
Az én kis fiúcskám: Noah. Már nem emléxem mennyi idős lehet...de kb. 5.
Nagyon védi a házat a betolakodóktól, idegen macskáktól, aranyos. Sajnos mióta ki lett herélve, nagyon félős, és alig tudom megsimizni. Mindig történtik vele valami baleset, mármint másik macskákkal való dulakodás jelei maradnak rajta. Kis butusom. De attól még nagyon szeretem, sajnos nem lehet lakásban :(
De attól még tényleg imádom!
De szepseges mindegyik!
Ez a ket mutyur mennyire szereti egymast, tunderi az osszebujos kep :)
Mindig szerettem volna egy hofeher cicat, de sose talaltam, nektek mekkora szerencsetek van.
tessék:
kiváncsi vagyok a véleményekre, mert az, hogy szerintem szép és helyes nem biztos h mindent jelent :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!