1/16 anonim válasza:
Nem lehet,hogy egy nullával többet írt véletlenül?
2/16 anonim válasza:
Igen komoly.Van egy ismerősöm,aki meg brit macskákat tenyészt.Ő 80 ezerért árulta.Marhára nem ér ennyit egy macska/kutya sem.
3/16 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam.
2013. márc. 12. 14:27
4/16 anonim válasza:
ez a cica bizony ennyibe kerül,ráadásul még a színváltozat is különleges,ahhoz képest nem is sok ( az én macskám-orientális sziámi- 800 000 ezerbe került,mint ivartalanított példány,egy tenyészpár 3millió körül van )
5/16 Maxitabi válasza:
Ez nem is olyan sok..
Gondolj bele: minőségi táplálás, orvosi költségek -oltások, szűrések,vemhesség kísérése..;kiállításra járás,utazás -eredményekért(a tenyésztés sikerének visszaigazolása); szőrápolás,felszerelések és-és-és!
De nem kötelező ennyi pénzt kiadni,sajnos rengeteg menhelyi cicus van, köztük nagyon szépek is!!
Németországban és Ausztriában pl 500-700 euró egy hobby mc kölyök.
6/16 Valletta válasza:
Igen, egy törzskönyves macska ennyibe kerül és a tenyésztő sokszor még így is veszteséges. Nagyon sokat visz ám a tenyészmacskák fenntartása, a minőségi tápok, kiegészítők, a kiállítások, az utazás, a szűrések, a fedeztetés, az oltások, az orvosi vizsgálatok. Épp ezért ami macskát eladásra kínálnak, mint fajtatiszta macskát, de törzskönyv nélkül, kb. 80 ezer alatt, az egyik sem minőség és csak rontják a fajtát. Aki nem akarja megfizetni egy minőségi fajtatiszta macska árát, az sem baj, hozzon menhelyekről, van bőven miből választani.
7/16 anonim válasza:
Ennyibe kerül egy törzskönyves macska ebből a fajtából. A szűréseket, oltásokat, etetést és egyéb dolgokat fizeted meg ebből. Egy házi macska alap költsége is kb. 20.000Ft lenne, ivartalanítás, oltások, ezeket általában a menhelyeken meg is kell fizetni, vagy ajánlott. De vannak ingyenes cicák is, menhelyen is vagy apróhirdetésekben nem kívánt szaporulatból született kismacskát, akinek a gazdája nem akart ivartalanításra költeni, így gondoskodik a macskautánpótlásról a menhelyeken... De ingyenes macskára is kell költened, mert kell felszerelés, orvosi költségek, féregtelenítés, mivel ezeket a macskákat általában nem féregtelenítik, parazita elleni szerek, ivartalanítás stb... tehát végülis ingyenes macska nincs.
8/16 Vicuska87 válasza:
Így van ennyibe kerül...
és ez még nem is sok!
Nagyon támogatom a magas árat, mert íg legalább csak az vesz ilyen cicát, aki később is tud róla gondoskodni!!!! (állatorvos, eledel, alom... stb)
9/16 anonim válasza:
Én is kiadtam a 80 rugót egy Perzsáért,pedig minimálbéres vagyok.Simán megérte,életem egyik legjobb döntése volt.Komolyan ennyibe kerül,és lazán megéri!
10/16 anonim válasza:
Igen, drága kérdező. Egy fajtatiszta, törzskönyves, TENYÉSZTŐTŐL származó kiscica HOBBY (ivartalanítási kötelezettséggel) célra ennyibe kerül. Tenyésztésre ivarosan a többszöröse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!