Csomósodó vagy nem csomósodó macskaalom jobb és szagmentesebb?
Nekem fedett alomdobozom van, az ajtaja le van véve, hogy jobban szellőzön, és kényelmesebb legyen a cicának!
Almot, mi a fressnapfban veszünk Premiere excellente-t illatosítottat. Használtunk már fahéjast, vaníliást, babapúderest, mind kiváló volt, jól csomósodott, és semmi szaga nem volt a pisinek, és a kakinak! Napi 2x takarítottam! Most épp Premiere white sensationt használunk, hát ez is kiváló minőségű, csak mint a sima illatos!
Nálam nyitott alomtepsi van, kettő arab, egy cica. Napi 1× takarítok, ha úgy jön ki, kétszer. A cica szépen elkapar mindent, így szagok nincsenek (nyilván közvetlenül kaki után 1-1,5 percig lehet, de az akkor is megvan, ha az ember végzi dolgát, és a fedett alomból is kijöhet a szaga, másfelől többektől hallottam, hogy ott nem temeti el a cica, hanem a tepsi falát kaparja...), illatosított almot sose veszek. A csomósodó alom mindenképp jobb, mert abból egyben ki tudod venni a pisit - a nem csomósodóban viszont ott "kering" meg keveredik, egy héten belül iszonyat büdös és kezelhetetlen az egész, a cica se szívesen jár rá (és nem is haragudhatsz rá, ha más helyet keres...), tehát gyakran teljes cserére szorul az alom.
Én próbáltam már 1800-as almokat, eddig a legjobban a 4-500-as, Sparban kapható darabok, nem csak a Spar-os saját márkás, de az se rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!