Szabad macskát sétáltatni?
Nekünk van macskánk és szoktuk vinni sétálni!:)
Az elején nem fogja szeretni, de meg fogja szokni és ha nem akkor nem kell erőltetni.
13/L
Nekem is van cicám, de abszolút nem vágyik ki!
Ha kiviszed sétálni, akkor folyamatosan kell hozzá szoktatni a zajokhoz, szagokhoz, a terephez! Oltva legyen, és féregtelenítve, mert az utcán nagyon könnyű bármit haza vinni, ami súlyos betegséget okozhat!
Én viszem a cicám sétálni tavasszal és nyáron, amikor jó idő van. Nagyon élvezi.
Én soha nem engedném el csak úgy, felügyelet nélkül!! Egyáltalán nincs garancia rá hogy visszamegy, főleg nem 1 hét után! Ha lakásban tartjátok, akkor csakis pórázon vidd ki sétálni.
Az enyém pici kora óta pórázhoz van szoktatva, úgy sétál vele mint egy kutya. Annyi kivétel van, hogy itt a macska mondja hogy merre menjünk, nem én. :)
A macskát nem lehet húzni, meg taszigatni, megmondani neki hogy merre menjünk. Te követet a cicát, míg ő bóklászik.
Kezd el hozzászoktatni a hámhoz. Ha kicsi, akkor nem lesz gond. Ha idősebb, akkor nem biztos hogy sikerülni fog.
Nem szabad elfejteni, hogy minden macska külön személyiség. Bár ha a te cicád is az ajtóban ülő, nyávogó fajta akkor szerintem nem lesz gond a hámmal és a sétával, mert a mi cicánk is ilyen (volt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!