Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Colorpoint Maine Coon? Becsúsz...

Colorpoint Maine Coon? Becsúszik néha ilyen?

Figyelt kérdés

Nézegettem a MC kenneleket és rátaláltam erre a képre: [link]

Übercuki cica, de mintha valaki azt mondta volna nekem, hogy ez a sziámi minta nem valószínű, hogy csak úgy felbukkanjon más fajtáknál, ahol ez nem standard. Ha a cica mégsem colorpoint, bocsánat, laikusként lehet, hogy bedőlök a kiscica bundának.

2013. márc. 6. 15:01
 1/4 Vicuska87 ***** válasza:
0%
Ez a cica tabby, nem colourpoint!
2013. márc. 6. 16:29
 2/4 Mecse ***** válasza:

Tényleg colorpointnak néz ki és lehet mármint létezik colorpoint fajtáknál tabby point, egy egy színnel együtt, mondjuk seal tabby vagy blue tabby (csak náluk lynxnek hívják, de ugyanaz).

Maine coonoknál nem elfogadott a colorpoint mintázat. Gondolok itt arra hogy szerintem besikerül mivel a standard (FIFe standardre gondolok itt) is kitér rá külön hogy nem fogadják el, mert a genetika mókázik néha, de nem elfogadott ez a mintázat.

2013. márc. 6. 16:48
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen, ezért kértem a segítséget a besorolásánál, mert eddig még ilyen kiscicát nem láttam. Pedig már két hete mindenféle MC-s oldalt nézek. Akkor ez a cica cirmos lesz nagy korában? És a pofikája, farka, lába nem lesz sötétebb?
2013. márc. 6. 16:51
 4/4 Mecse ***** válasza:

Nem tudom mert nem láttam még olyat hogy egy maine coon ne a végleges színével szülessen, mivel nem colorpoint nem fehéren születnek hanem olyan színűen amilyenek felnőtt korukban lesznek, amit tuti te is tudsz.

Szóval most bármennyire is sajnálom, passzolnék erre a kérdésre mivel csak találgatni tudok, annak pedig nem sok értelme van.

2013. márc. 6. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!