Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Biciklin lehet macskát szállít...

Biciklin lehet macskát szállítani?

Figyelt kérdés

Találtam többféle kutya hordozót, pl utánfutósat és kosarakat, ill. ezt: [link]

Szerintetek lehet ilyenben macskát is szállítani? Nem 10 perces útra gondolok, hanem pár órás kirándulásra.

2013. márc. 4. 12:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Amúgy változó. Az én cicám kiskorától fogva utazik.

Elköltöztem a albérletbe a barátommal (a cica már ide jött), de minden hétvégén többször is haza megyünk anyukámhoz, vagy a barátom szüleihez.

Megszokta a szállítódobozt, soha nem virnyog. Sokszor bevágja a szunyát. :)

Jó párszor otthon is alszunk -szüleimnél- szóval a cicának összesen 3 otthona is van, ahol mindben jól érzi magát. Megszokta. Olyannyira hogy ő maga megy be a szállítódobozába, ha mondom neki, hogy "Oszi megyünk.", és kinyitom a doboz ajtaját.

(Az én cicám még pórázon is sétál, ha jó idő van, akkor naponta 1 órát kint vagyunk. Az autók mennek, kutyák látótávolságban... semmi problémát nem okoznak. A macska úgy élvezi... De hát ez személyiség függő is. Volt olyan cicám akit nem lehetett levinni sétálni, mert nagyon félt.)

Szóval ennyi a titok. Hozzászoktatás.

Ha a te cicád is hozzá lett szoktatva az utazáshoz, a változatos környezethez, akkor nem lesz probléma -egy rövidebb- kirándulással. Szerintem. :)

Hány éves a cicád? Mert ha fiatal, akkor még elkezdheted hozzászoktatni. Először rövid időt tegyél meg vele, aztán fokozatosan növeld a távot...

2013. márc. 5. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!