Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Macskások! Szeretnék egy...

Macskások! Szeretnék egy macskát, de nem vagyok teljesen tisztában az alapdolgokkal, ebben kéne segítség!?

Figyelt kérdés
Lehet egy macskát lakásban tartani? Mik az elengedhetetlen kellékei egy macskának? Mit szabad és mit nem szabad enni adni egy macskának? Mitől érzi magát rosszul? Hol lehet Budapesten macskát szerezni (14.ker lehetőleg)? A menhelyeken a macskáért tényleg nem kell fizetni? Kérlek segítsetek az alap dolgokban, abban is, amit nem írtam le!

2013. márc. 3. 19:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Persze, macskája válogatja, bár én kb. 30 macska után mondom, hogy nem kell vízipisztoly. Bár volt, amelyik nehezebben kezelhető... Illetve a kinti-benti macskáim se voltak mindig ellátva bolhanyakörvvel, vagy akármivel, nem volt gond sose. A szüleim mostani macskája mondjuk bőrgombát vitt haza, egy hétvége alatt átragasztotta az enyémre is, mikor hazautaztunk, ez ellen mondjuk nem nagyon lehet védekezni, de egy hét alatt kikezeltem, mint a huzat :)

Volt már nagyon antiszoc macskám például, a mostanimnak az a heppje, hogy őt nem lehet felvenni, vagy max. 1-2 percre, ölbe se jön, viszont ha nem foglalkozok vele, vérig van sértve, és mániákusan velem alszik esténként, volt olyan macskám, amelyiket viszont már úgy kellett lepaterolnom az ölemből, ha a wc-ig el akartam menni. Aztán volt olyanom, amelyik bármit megrágott, vezetéket, bútort, ágyat, bármit... És nem volt gond a fogaival pedig.

2013. márc. 3. 21:03
 12/14 anonim ***** válasza:
Zuglói vagyok barátnőmnél van cicus 1 hetesek,nyolc hét mulva leghamarabb elvihetőek,házicica.Sajnos kilógott az anyuka és még nem volt ivartalanitvA
2013. márc. 4. 01:02
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nagyon sokat segítettetek!!! :)
2013. márc. 4. 16:34
 14/14 dobiszuper válasza:

ezek kellenek:

ital tál, étel tál(külön-külön)

játékok

kaparófa

fésű,kefe

alom doboz

cicaágy

hordozó doboz(ha el viszed vala hová)

hát ennyi!

2013. márc. 4. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!