Mivel eteted a macskádat?
Konzerv vagy szàraz?
Mi a màrkàja?
Nagyon kivancsi vagyok, mert amiota ezt az oldalt nézegetem lelkiismeretfurdalàsom van, hogy nekunk csak Purinàra futja. Amit utàl és minden este hàny tole...
Koszi a valaszokat. Mitol lenne humor a kerdes...
Erdekel, ki mivel eteti a macskajat. Ketsegbe vagok esve, mert amiota ezt a tapot eszi 2.5 kilo es masfel eves.
És mi van,akkor hogy 2.5kg???
Nekem is kb. annyi az egyik. De nincs mit tenni, olyan tipus. Jah és 2.5éves a cicus...
5cica gazdija
Istenem de sotet vagy. A macskam kandur es tokre be van horpadva az egesz macska es csont bor. Ha neked igy megfelel a macskad, arra en sz.rok ra, en szeretnem ha az enyem egeszseges lenne, nem akarok vele szemetet etetni, de ugy latom a Purina is csak szemet. Ezert varok tippeket masoktol. Kb annyit tudnek a kajaert fizetni, mint amennyibe a Purina kerul, olyan arkategorias eledelt keresek.
Lattam mar a macskamat jo husban, es most tok le van csovesedve. Hadd dontsem el en, mit szeretnek...
Ha igy állsz hozzá, és igy teszed fel a kérdést ne is várj mást.
Akkor viszont a cicával lehet baj, vidd el állatorvoshoz, beteg is lehet, nem szabadna hánynia egy ilyen táptól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!