Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hol elljen le a cica a lakásban?

Hol elljen le a cica a lakásban?

Figyelt kérdés
Unokaöcsémék ideiglenesen nálunk laknak, és az addig lakótelepen élő macskájuk vemhes lett a nagy szabadságban (családiban lakunk), tavaszra terveztük az ivartalanítást, mert több ideig kell itt maradniuk, mint ahogy terveztük. Reménykedtünk, h nem "babázik" le addig, de megesett a kisasszony. Van egy nagyszoba (ajtóval)- ebben laknak most, a cica is nagyrészt itt tartózkodik, egy háló (ajtóval), itt mi, itt a cica nem szokott lenni, illetve egy nagy ebédlő, konyha, előszoba-egy légtérben Rajta kívül van még 2 ivartalanított nőstény cica: egy 3,5 éves és egy 7 hónapos kölyök - tehát én tervezem, és ivartalanítom a saját macskáimat, de őt még nem sikerült, kérem az ilyen jellegű válaszokat mellőzni. Az én cicáim a lakás minden pontján szoktak lenni. Aludni is. (Mikor hol...) Ki is szoktak menni az udvarra, de most még a hideg miatt max néhány órát. Éjszaka pl. mindegyik szigorúan bent van. (Alszanak. Én eleve úgy szoktattam az enyémeket, h éjszaka alvás van.) Március 2. felében fog elleni az a cica, de nagy fejtörés, h hol??? A nappaliba nem akarják, mert hogy pisiszag lesz... Pedig szerintem ott lenne a leglogikusabb. Onnan ki tudjuk zárni a többieket (többi cicát), de máshonnan nem. Vagy van vmi ötlet? Tényleg pisiszaga van a helynek, ahol a kicsik vannak?
2013. márc. 1. 22:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Hat en szerintem nem lesz pisiszasg mivel mikor a kicsik pisilnek vagy kakilnak akkor az anyjuk le nyalja.Kerlek kuldj majd egy privat uzenetet ha segitettem neked.
2013. márc. 2. 11:37
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem lesz pisi szag, viszont erős szagú lesz az alom. Viszont ha ellés után kicsivel átköltöztetitek a kicsiket egytiszta, puha dobozba, mikor már az anya letakarította őket és kidobjátok a szülős, nedves, koszos dobozt, akkor nem lesznek büdik. DE csak akkor szabad költözgetni őket, ha az anya bízik bennetek, ismeri a szagotokat.

Érdemes először egy sima papírdobozt kirakni az anyának újságpapírral, kidobható rongyokkal, mert ezt majd ki kell utána rakni, hiszen büdös, koszos lesz. Ezt a dobozt rakjátok ki pár nappal az ellés előtt, úgy hogy megszokja.

2013. márc. 2. 17:32
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a jó tanácsokat. :)

Azt vettük észre, h már kezd bebújni szekrényekbe, ahová korábban nem bújt be (kinyitja magától). Anyós szerint majd kint a sufniba fog elleni. Én ezt kizártnak tartom, hiszen mióta vemhes, nap 80-90%-t bent tölti a cicu. :) - Onnan tudtuk. Pont elleni menne ki???

2013. márc. 2. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!