Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Szerintetek kapjon még? , mit...

Szerintetek kapjon még? , mit tegyek?

Figyelt kérdés

Kinti cicákat etetek. nem lehet megfogni őket. (pár alapítvánnyal már felvettem a kapcsolatot).

Az egyik cica tüsszögött, szörtyögött, köhögött, elég durván. Az egyik állatorvos ismerős adott antibiotikumot, azt kapta 8 napig (beletettem az ételébe, mindig megette szerencsére). Már a 3. nap után sokkal jobban lett, az utolsó 2-3 napban pedig semmi baja nem volt. Nem szörtyögött, nem volt semmi. A szeme végig szép volt, és nagyon jól eszik.

Náha láttam prüszkölni a gyógyszer szedése alatt, akkor jött is ki az orrából (látszott).

Na, a lényeg, hogy hétfőn reggel (vagyis két napja) kapta meg az utolsó gyógyszer adagot.

Ma (szerda) az esti etetésnél sajnos megint hallottam egy kis szörtyögést, de azt hiszem csak az orrából jött.

Kéne még adni neki gyógyszert?

2013. febr. 27. 18:58
 1/4 Valletta ***** válasza:
100%

Az a váladék is jön valahonnan, amitől az orra szörcsög, úgyhogy igen, lehetőség szerint kapja továbbra is.

Egyébként nagyon rendes tőled, hogy így ellátod őket, remélem sikerül őket befogni és gazdásítani.

2013. febr. 27. 19:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Van váladékoldó por,kérj a dokitól,lehet az is elég,hogy kitisztuljon belőle.
2013. febr. 28. 07:38
 3/4 A kérdező kommentje:

A ma reggeli etetésnél nem hallottam semmit. Jól evett, szinte habzsolt:) Kb 8-10 hónapos lehet, de max 1 éves. A szeme továbbra is szép tiszta.

Még figyelem pár napot, ha megint előjön adok neki valamit újra.

De ezt nem értem.

Lehetséges, hogy a tegnapi szebb idő miatt esetleg többet volt huzatosabb helyen?

Most reggel semmi baja nem volt. Egyébként kapnak állatoknak való béres cseppet is az ételükbe pár hete.

Most már tényleg tanácstalan vagyok.:(

2013. febr. 28. 08:01
 4/4 Valletta ***** válasza:

Ne érezd magad tanácstalannak, teljesen jól csinálod. :)

Az antibiotikum gyorsan helyrerántja a cicákat és ha csak egy napig tart a hatása, akkor lehet, hogy az utolsó gyógyszeres napot követően már nincsen tünete, de utána megint előjön. Még egy kicsit kell neki adni és meg fog szűnni a probléma. :)

2013. febr. 28. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!