Mit csináljak? A cicám nagyon beteg, de állatorvoshoz nem tudom elvinni mert nincs rá pénzem, mit tegyek most?
Figyelt kérdés
2013. febr. 27. 13:43
21/27 anonim válasza:
Ez nagyon jó hír. :)
De nem akarok "kötekedni" vagy bármi.. De ha így nincs pénzed akkor miért nem csak egy cicát tartasz?
22/27 A kérdező kommentje:
mert találtam őket, testvérek és nem akartam ketté választani, jobbnak láttam így
2013. febr. 27. 16:15
23/27 anonim válasza:
Nagyon kedves tőled Kérdező, hogy befogadtad a cicákat :) Amúgy az állatorvos akihez jársz valóban egy tahó, én budapesti vagyok, és mi egyszerre 2 helyre is járunk. Az egyik a kerületünkben van, de nem vagyunk vele elégedettek. A másik pedig Biatorbágyon, és nincsen belőle probléma :)
A te helyedben én azt tenném, hogy felkeresnék mondjuk email-ben, vagy facebook-on állatvédő egyesületeket, és az ő segítségüket kérném, ha tudsz fényképet küldeni a helyzetről még jobb, próbáld meg, sok a lelkes, jó ember, biztos fognak segíteni neked.
24/27 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek
pár ismim segít annyit mondtak majd ha tudom vissza adom a pénzt
2013. febr. 28. 14:22
25/27 anonim válasza:
Sok szerencsét és gyors gyógyulást a cicádnak! Állatszerető vagy és szerencsések a cicák, hogy hozzád kerültek.
26/27 A kérdező kommentje:
köszönöm a jó kívánságot
2013. febr. 28. 16:24
27/27 anonim válasza:
Nyilván egy antibiotikum injekciót kapna a cicus, plusz írna ki gyógyszert. Amit tudok, hogy aktil duot írt ki az enyémnek, én is azt szoktam szedni. ha van otthon ilyen antibiotikumod olvasd el a betegtájékoztatót, ott rajta van hogy hány kilósan mennyit szabad bevenni, de kb a felének a felének a felét. Épp csak picit tejbe rajk bele, 2x egy nap, és csináld ezt pár napig. Jobban kell lennie a cicádnak!Ha nem más irass fel magadnak a háziorvossal, mond hogy érzed hogy fáj a torkod vagy valami. Nálunk az ilyen simán megoldott :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!