Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit csináljak? A cicám nagyon...

Mit csináljak? A cicám nagyon beteg, de állatorvoshoz nem tudom elvinni mert nincs rá pénzem, mit tegyek most?

Figyelt kérdés

2013. febr. 27. 13:43
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Nekem is trüsszögött köhögött az egyik cicám taknya nyála egybe folyott ( ui.: így találtam.. ) Hát elvittem dokihoz antibiotikumot kapott meg egy inekciót. a szemére..hát ezen behaltam..ami az embereknek ott csepp..az kellett a cica szemébe. és mára egészen jól néz ki. nekem is sokat evett de nem hízott inkább fogyott. Én 6000Ft-ot fizettem + az orrcsepp amit patikába vettem 1200ft-ért.

Van olyan orvos aki felirja, hogy ennyivel tartozol..de az olyan kevés..max akkor irja fel ha folyamatosan valami gond van és mindig hozzá jársz ismer annyira a doki, hogy ugyis fizetsz. :)

Nekem ez a tapasztalatom.

2013. febr. 27. 14:09
 12/27 A kérdező kommentje:

figyelj csak!!!

nem tudom honnan szeded, de nagyon nem találtam ki ezeket a dolgokat

az állatorvosom azt se fogadja el ha másnál chipeltettem be a kutyámat

nem is ismersz akkor miből gondolod azt hogy kitalálom ezeket a dolgokat

a közelemben nincs sok állatorvos, azért mondtam azt hogy körzeti mert azt hittem úgy hívják nem kell egyből parasztnak lenni

2013. febr. 27. 14:14
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
A macskanátha kezelésre kb 3000Ft, de ha nincs kezelve halálos is lehet. Nem fizeted be a jövő havi netet és máris meg van oldva a probléma.
2013. febr. 27. 14:14
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy? És ilyenkor hol vannak a szüleid? Őket nem zavarja hogy beteg a cicátok? A szüleid ha nem viszik orvoshoz,nem tudják hogy ez is állat kínzás?
2013. febr. 27. 14:15
 15/27 A kérdező kommentje:

szüleimet nem igazán érdekli, hogy mi van velük különösen nem apámat

a netet pedig nem én fizetem ha nem a szüleim

az össze gyűjtött zsebpénzemet költöttem a másikra amit a szüleim pótoltak ki mert nem tudták, hogy a cicára kell a pénz

köszönöm mindenkinek a választ, és a segítséget

2013. febr. 27. 14:20
 16/27 anonim ***** válasza:
83%

"Figyelj csak"

Nem arról van szó, hogy hogy hívják az állatorvost, hanem arról, hogy nem fog egy állatorvos sem elküldeni azzal, ha beteg az állatod, hogy máshoz "KELL" vinni, oda ahova "tartozik". Mert ilyen NINCS. Ez nem tb ellátás, meg csak akinek ott van lakcíme az mehet oda stb. Odaviszed, ahova neked tetszik és ezt mindenki tudja. Ez a munkájuk, hogy ellássák a beteg állatokat, ebből élnek, egy sem koptat le ilyen szöveggel, hogy máshova kell vinni.

Minden egyebet meg, amit hivatalosan is igazolni kell szintén bárhol, bárkivel megcsináltatod, ameddig van neki pecsétje, amit bevág az oltási könyvbe és akkor tudod lobogtatni, hogy be van oltva, meg be van chipelve.

Bár ez már ilyen minta ezen az oldalon, hogy mindenki aki nem akar/tud állatorvosra költeni az különféle sztorikat talál ki, hogy már volt orvosnál de nem mondott semmit, vagy mint te, hogy másikhoz nem tudod vinni, mert azt mondta, hogy emehhez "kell" vinni. Hogyne.

2013. febr. 27. 14:22
 17/27 A kérdező kommentje:

ha annyira nem akarnék költeni állatorvosra akkor azt mond már el nekem hogy az előző macskámat miért vittem dokihoz és miért fizettem ki 15 ezer ft

arról nagyon nem tehetek hogy a közelemben ekkora bunkók az emberek

egyáltalán minek válaszolsz a kérdésemre ha nem akarsz vagy csak ilyen parasztként tudsz?

2013. febr. 27. 14:26
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Elég durva az orvosod hozzáállása.

Megvezetni az embereket...milyen dolog már?

Írd le, merre élsz, és talán valaki tud majd ajánlani dokit . Sajnos, sanszos a macskanátha, amit csak orvos tud kikezelni.

2013. febr. 27. 14:44
 19/27 Valletta ***** válasza:
100%

Olyan nincs, hogy nem fogadja el a másik orvos által berakott chipet, itt valamit félreértés történhetett. Rak bele újat, vagy mi? :D

Macskanáthára és ilyen légúti problémákra a kezelés alkalmanként 2000-3000 Ft, tulajdonképpen a vizsgálat meg az antibiotikum, még pesti állatorvosnál sem fizettem többet. Azzal is próbálkozhatsz, hogy nem vizsgáltatod meg, csak elmondod az orvosnak a tüneteket és kérsz tőle antibiotikumot, az pár száz forint naponta.

2013. febr. 27. 15:00
 20/27 A kérdező kommentje:

beszéltem pár ismerősömmel és azt mondták, hogy Miskolcon van egy nagyon jó állatorvos és, hogy ha anyagilag nem álok jól akkor is megvizsgálja

mondták, hogy van olyan mikor még pénzt sem kér, megvizsgálja és felírja neki a gyógyszert

2013. febr. 27. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!