Cicaháló panellakás ablakára, mennyire lehetséges? Részletek lent.
Nagyon furi hogy ennyire kevesen ismerik a középen rögzített oldalra forgós ablakot :D...
Nekem is ilyen volt a konyhán (panel) és a nappali egyik ablaka is ilyen még a mai napig. Egy cicám van, ezt az egy ilyen ablakot soha nem nyitom ki (mellette van egy erkélyajtó, úgy szellőztetek, azon van szúnyoghálós ajtó külön), mert lehetetlen megoldani hogy macskabiztos legyen, a konyhai pedig le lett cserélve, de oda amúgy sem megy a cica.
Ezeket az ablakokat én nem tudom hogy ki találta ki, de megetetném vele őket, mert egy nyamvadék szúnyoghálót is lehetetlen rájuk feltenni, nemhogy macskahálót, hihetetlen hogy még a mai napig vannak ilyenek...
Tényleg nem tudsz azzal a fajta ablakkal semmit csinálni, lecseréltethetitek vagy pedig amíg szellőztettek bezárjátok a cicut egy másik helyiségbe, de ennél a fajta ablaknál ha nyitva van amíg a cica is ott van, akkor borítékolhatod hogy -1 cicával számolhatsz :(.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!