Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Most rosszat teszek a cicammal...

Most rosszat teszek a cicammal vagy jot?

Figyelt kérdés

Van egy kandurkam, masfel eves. Regen kijaros cica volt, azaz pontosabban a kertunkben hevereszett egesz nap. De elkoltoztunk. Itt is van kert, viszont van a szomszed kertben 12(!!!) kobor macska, az egyik rettentoen agressziv, mar a szemet is majdnem kikaparta egyszer.

Emiatt ha kiengedem a cicamat, elmegy egy masik kertbe, amihez at kell mennie egy fouton. Jomultkor 1 honapig nem talaltam, mire szoltak, hogy oda koltozott. Utana parszor kiengedtem es mindig oda megy vissza, esze agaban sincs hazajonni.

Mar kasztraltattam tobb mint 1 honapja es nem engedem ki, mert felek, hogy elutik, vagy nekimegy ez a macska. Hivtam a menhelyet, hogy gyujtsek be a kobor macskakat, mert turhetetlen, azt mondtak jonnek. Na azota is jonnek.

A cicam sokat sir, hogy ki akar menni, de felek elengedni. Mit csinaljak vele? Tanitsam meg setalni porazon, hogy kint is lehessen?

Ti mit tennetek?

2009. szept. 10. 10:58
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Azóta újra kiengedtem és mindig szépen hazajön 1-2 óra után.
2010. márc. 9. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!