Milyen macskát ajánlotok? (több lent)
Nincs időd. Ha házimacskát hoznál ők elég hiperaktív cicák főleg mikor kölykök. rengeteget kell velük játszani és megnevelni, hogy ne menjen fel az asztalra vagy a gázra..
Ha te most viszel oda egy cicát és csak simogatod nem neveled abból szörnyen rossz cica lesz mindent rombol majd.
Esetleg menhelyen vannak már nyugodtabb cicák. Onnan válassz!
Ha sokat lenne egyedül, az sem baj, viszont akkor érdemes két cicát tartani. Sima házit.
Pont amikor bevállaltam az első cicámat, változások történtek a munkahelyem életében, ami miatt napi 12 órákat dolgoztam, sokszor hétvégén is. A cica meg egyedül otthon... Teljesen bekattant, agresszív lett, láthatóan boldogtalan volt. Ekkor beszereztem mellé egy másik cicát, és ez egy csapásra mindent megoldott. Együtt aludtak, együtt játszottak, le lettek vezetve a feles energiák. :)
Olyan 4-5 hónap elteltével normalizálódott a helyzet e munkahelyemen is, és azóta már rendesen tudok velük foglalkozni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!