Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi a macska menta, miért...

Mi a macska menta, miért szeretik a macskák a mcsaka mentát és mire jó?

Figyelt kérdés
2013. febr. 24. 11:31
 1/5 Mecse ***** válasza:

Itt leírtam a válaszokat a kérdésedre egy másik kérdésnél, görgess lejjebb :) ;

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__3662010-kaph..

2013. febr. 24. 12:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. febr. 24. 12:31
 3/5 A kérdező kommentje:
És hagy kérdezzem már meg még azt hogy van egy cicám úgy hívják hogy Bogyi XD... és a macska mentát meg kel etetni vagy csak oda kel tenni elé és meg kel szagoltatni vele??
2013. febr. 24. 14:22
 4/5 anonim ***** válasza:
A macskamentával a játékait, fekvőhelyét kell kicsit bedörzsölni, hogy érdekessé, vagy újra érdekessé tedd számára. Mivel ugyanúgy menta, mint a többi (hétköznapi neve gyöngymenta), így nem gond, ha megeszi/lenyalja esetleg. :)
2013. febr. 24. 16:38
 5/5 Mecse ***** válasza:

Nem kell vele megetetni, amit linkeltem ahhoz a kérdéshez leírtam (ezek szerint nem sikerült elolvasni), hogy szájon át elfogyasztva nyugtató hatása van a cicákra is.

Szagoltatni kell vele. És tévhit hogy minden macska reagál rá, lehet hogy a tiéd nem is fog. Az enyém sem reagál rá. Viszont lehet hogy imádni fogja, majd meglátod, egy pár másodperc alapján kiderül.

2013. febr. 24. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!