Mitől lehet ez a fülénél?
Szóval az a helyzet, hogy lassan már egy hónapja az egyik cicám folyton vakarja a füle melletti külső részt. Nem folyamatosan, de napközben nagyon sokszor vakarja és rázza a fejét miatta. Én nem látok semmit ott, csak a seb van, néha véresen is, mert folyton vakarja... de a seben kívül nincs semmi más, csak így meg nem gyógyul be soha, mert mindig kikaparja...
Mit lehet ilyenkor csinálni vele? Érdemes lenne ennyi miatt állatorvost hívni? Egyébként semmi más baja nincs, vidám, ugrál, rohangál, nyikorog ahogy szokott :D
Egyébként az állatorvos pár háznyira lakik, de nem tudom mennyibe kerülne megnézetni a sebet... nem valami nagy seb, ujjhegynyi kb.
Mi az, hogy "mindenbe beleeszi magát amitől retkes a füle"? Ezt magyarul kifejtenéd?
Egyébként nem rajtam múlik, hogy meglesz-e nézetve, nekem nincs pénzem, anyukámnak kell beleegyezni, hogy áthívja az állatorvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!