Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mitől lehet ez a fülénél?

Mitől lehet ez a fülénél?

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet, hogy lassan már egy hónapja az egyik cicám folyton vakarja a füle melletti külső részt. Nem folyamatosan, de napközben nagyon sokszor vakarja és rázza a fejét miatta. Én nem látok semmit ott, csak a seb van, néha véresen is, mert folyton vakarja... de a seben kívül nincs semmi más, csak így meg nem gyógyul be soha, mert mindig kikaparja...

Mit lehet ilyenkor csinálni vele? Érdemes lenne ennyi miatt állatorvost hívni? Egyébként semmi más baja nincs, vidám, ugrál, rohangál, nyikorog ahogy szokott :D

Egyébként az állatorvos pár háznyira lakik, de nem tudom mennyibe kerülne megnézetni a sebet... nem valami nagy seb, ujjhegynyi kb.

2013. febr. 23. 22:15
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Azt mondja, hogy nem tudja kifizetni... Igaz, hogy nem sok pénzünk van, de ennyit már csak megérne, hogy szegénynek elmúljon a baja... Mennyi lehet vajon az, hogy megnézi az állatorvos?
2013. febr. 24. 13:41
 12/13 borcsi02 ***** válasza:
Hívd fel az orvost, és érdeklődj tőle arról, mennyibe kerülne a vizsgálat+kezelés (a vizsgálat amúgy sztm nem tétel, sőt, nálunk ingyen megnézik), közöld vele, hogy nagy valószínűséggel mi lehet a probléma,a 'diagnózis', amire itt már sokaktól megkaptad a választ, és akkor a doki már tud árakat mondani a kezelésre. Amikor nálunk a kicsiknél ez volt a gond(mert elkapták az anyjuktól, ahonnan hoztuk őket), fülpucival jó mélyen kitisztította az orvos a fülüket,és cseppentett bele valamit,pár perc volt az egész. Egyáltalán nem volt egy drága dolog, csak 2x kellett menni. Viszont ha már súlyosabb a dolog, akkor lehet,hogy injekció is kellhet, ahogy írták,ezt nem tudom. Amúgy szegény cica hiába vakarja véresre a fülét kívül, ez csak azért van, mert nem tud hozzáférni a fül belső,mély részeibe, ahol a probléma van. Szerintem érdeklődj a dokinál,aztán hajrá!Remélem,anyukád megérti, ad rá pénzt,és meggyógyul a cica!
2013. febr. 24. 15:03
 13/13 borcsi02 ***** válasza:
Ja,és valószínűleg fülrüh,ezt mondhatod az orvosnak.
2013. febr. 24. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!