Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A macskák akármilyen magasról...

A macskák akármilyen magasról túlélik a lezuhanást?

Figyelt kérdés

2013. febr. 21. 16:23
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
És az a két gyerek és még ? mert én ugyanarról az emeletről dobtam volna ki mindkettőt. Vagy a szüleiknek mondtam volna, hogy valamit nagyon elrontottak, és élőlények közelébe ne engedjék a kölkeiket!
2013. febr. 22. 19:41
 12/24 A kérdező kommentje:

10#

A levegő fékezőhatása miatt a nehezebb ejtőernyősk gyorsabban esnek. A 180 km/ó gondolom egy átlag.

Nem tudom van-e ejtőernyős macska, de szerintem sokkal lassabban esne /a nyitás előtt is/

2013. febr. 22. 20:13
 13/24 anonim ***** válasza:
Hogy jön a szabadeséshez az ejtőernyő? És persze, hogy lassabb, mivel kisebb a súlya.
2013. febr. 23. 08:38
 14/24 anonim ***** válasza:
A kérdésedre a konkrét válasz: NEM. És ne próbáld ki.
2013. febr. 24. 15:22
 15/24 Aureus válasza:
van amien magasságot kibírnak, de nem hiszem, hogy hobbit kéne űzni, hogy a macska meddig bírja, a fizika ellen a macska se kivétel, csak többet bír, és hogy hozzá tegyem, hány éves vagy ilyenekte kérdezel?
2013. febr. 24. 15:44
 16/24 A kérdező kommentje:

A WW2-ben egy bombázó pilótája ejtőernyő nélkül ugrott ki és túlélte.

/még a Gestapót is sikerül elkerülnie/

2013. febr. 24. 16:03
 17/24 anonim ***** válasza:
11.: persze, gondolhatod, kivertem a balhét a szülőknél, kb. az volt a válasz, hogy még gyerekek és majd legközelebb biztos nem csinálnak ilyet és csak kíváncsiságból kipróbálták. Azóta nem vagyok velük beszélő viszonyban... Sajna akkoriban az állatvédelmi törvény még nagyon-nagyon gyerekcipőben járt, értelmetlen lett volna bármi jogi lépés, de én azóta nagyon megválogatom, kinek adok cicát, kinek nem... Én olyan vagyok, aki nagyon ragaszkodik a cicája vérvonalához, tehát mindig megtartok egy cicát egy alomból, mielőtt ivartalanítanám az anyát - de hát ugye sose egyet szül, és így a többit elajándékozom (tehát nem abból van a sok macska, hogy futószalagon nyomatjuk őket), úgyhogy tényleg nagyon érzékenyen érintett a dolog. =(
2013. febr. 24. 16:37
 18/24 mohacsacs válasza:

fél méterről még biztos

kipróbáltuk

2013. febr. 24. 18:57
 19/24 A kérdező kommentje:
3 méterről már láttam leugrani. Járdára.
2013. febr. 24. 19:00
 20/24 anonim ***** válasza:

"Mivel a macska szőrös, ez a sebesség gondolom jóval kisebb. "

A jövő ejtőernyőseinek nem lesz szükségük ejtőernyőre. Kiugrálnak bundakabátban!

2013. febr. 25. 23:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!