Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit tegyek a cicám szemével?

Mit tegyek a cicám szemével?

Figyelt kérdés
Tegnap volt a cicám ivartalanításon. Mivel a macskák szeme altatáskor nyitva van műkönnyet adott neki az állatorvos, így a műtét alatt nem szárad ki a szeme. A bal oldalán feküdt a cicus mikor hazahoztuk, de ma reggel hunyorog a jobb szemére. Mi a teendő ilyenkor? Ez normális?

2013. febr. 20. 07:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem is fiú cicám van. Du. műtötték, aznap este végig melegben, takarókban pihent. Már akkor elkezdett mászkálni, kábán (kivittem pisilni meg ilyesmi, aztán meg is nyugodott) és aludt tovább. Másnap mintha mi sem történt volna teljesen jól volt. Örültem is neki nagyon. Nálunk a szemével sem volt semmi baj. Szóval mondhatni egy nap alatt helyre jött. Altatva volt ő is, valahol olvastam, hogy ivartalanítás altatás nélkül... csodálkoztam is.
2013. febr. 20. 19:20
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ! A cicámmal már minden okés, a szemével még este kicsit hunyorgott, de reggelre teljesen rendbe jött. Teljesen bennem volt a para. :))
2013. febr. 21. 10:11
 13/13 anonim ***** válasza:
Örülök!! :)
2013. febr. 21. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!