A macskám egy ideje csak friss vizet hajlandó inni. Nektek is van hasonló tapasztalatotok?
Figyelt kérdés
A friss alatt azt értem, hogy nem jó az egy órája kiengedett víz. Biztosan jobban esik neki:) Eddig a fürdőszobában kellett a dugót benyomni, és úgy ivott a kádból, de egy ideje már a tányérjába is frisset kér. Amióta ez van, rengeteget is iszik, kb. 3 percig csak lefetyel. :-)2009. szept. 8. 11:22
11/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Nem viszem állatorvoshoz ezzel, csak gondoltam rákérdezek, hogy nálatok is előfordulnak-e ilyenek. Gondolom az a magyarázat, hogy az állatoknak is vannak szokásaik, hóbortjaik, nem tudom:)
2009. szept. 8. 13:58
12/12 anonim válasza:
Nézd, az nem baj, hogy csak a friss víz kell neki, de az már lehet gond, hogy rengeteget iszik. Ez macskákra nem jellemző, és sajnos gyakran betegséget jelez, mint írták, pl. cukorbetegséget. Én elvinném orvoshoz egy vérvételre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!