20hónapos lányom semmit nem akar enni! Csak üditöt akar inni! Van valaki, aki hasonlo helyzetben van, mint most mi?
majd csak éhes lesz valamikor
üdítőre meg nem kellett volna rászoktatni
Mindenképpen zárd el az üdítőt, vagy átmenetileg ne is tartsatok otthon. Inni csak vizet adjál, szomjúság ellen úgyis az a legjobb.
Enni csak idejében adj, ha nem eszik vedd el előle, és csak a legközelebbi étkezésnél tegyél elé étket.
Vissza fog jönni az étvágya.
Szia! Én tudom miről beszélsz. Remélem nálatok hamar el fog múlni ez a "nem evős" korszak. Az én kislányom 1 éves kora után kezdte azt, hogy nem akart enni. Nálunk megdőlt az a teória, hogy eszik majd ha éhes lesz. Volt, hogy 3 napig csak gyümölcslevet ivott, hogy mégis kapjon egy kis vitaminforrást, folyadékot. Semmit nem evett. Most 3 éves múlt, nagyon rossz evő a mai napig. Úgy kell beleimátkozni a kaját, pedig elhiheted, én már mindent kipróbáltam.
Azt tudom csak tanácsolni, hogy az üdítőt tényleg száműzd a házból, mert abban semmi hasznos dolog nincs. Helyette adj neki 100%-os gyümölcslevet. Az étkezési időkben rakd elé az ételt, hátha eszik. Adj neki napi 10 csepp Béres cseppet 20 csepp Cebiont. Ha huzamosabb ideig nem eszik, próbálj meg a dokival valami étvágyhozót feliratni.
Mást sajnos nem tudok tanácsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!