Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Purina one tap melle adtok...

Purina one tap melle adtok konzervet?

Figyelt kérdés

Az van rairva, hogy nem kell, de az enyem koveteli es fogalmam sincs mi tevo legyek.

Vegul ma reggel vettem neki egy Whiskast, tudom, hogy az nem a legjobb. De a macska mar be van horpadva.

Es ha adtok melle konzervet, milyen fajtat vesztek?

2009. szept. 8. 11:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A macskáknak nem elég csak a táp a kutyákkal ellentétben. Én is a saját cicámnak whiskas alutasakos és száraz tápot adok. Van, hogy néha napokig nem eszik csak tápot, de akkor veszek neki másfajta alutasakost és akkor gyorsan vissza is hízza, azt amit a pár nap alatt ledobott. Egyébként az én cicám nagyon szereti a frisskis grilles kajákat is. Annak olyan jó illata van, hogy összefut az én számban is a nyál. Konzervel meg kísérletezni kell, mert nagyon válogatósak a cicusok, legalább is az enyém. A konzervnél olvasd el, hogy melyiknek van a legnagyobb hústartalma és azt vedd neki. Réka
2009. szept. 8. 11:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Százaztáp egész nap legyen kitéve, konzerv pedig reggel és este.
2009. szept. 8. 13:32
 3/6 A kérdező kommentje:

Rendben koszi, akkor folytatom a konzervet, szerintem se eleg a szaraz.

Igen, en is igy csinaltam ahogy az elozo irta.

(amugy en is Réka vagyok :)

2009. szept. 8. 13:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Az enyémek csk purina one szárazat kapnak, és nagyon egészségesek, szépek, boldogak. :)
2009. szept. 8. 21:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Mivel a Purina One középkategóriás táp mindenképpen adj mellé konzervet ha abból keveset eszik érdemesebb az alutasakost venni.
2009. szept. 13. 06:27
 6/6 A kérdező kommentje:
Rendben, koszonom. Mar vettem neki, mert csak fogyott szegenyke. Igy szepen kezdi visszaszedni a sulyat.
2009. szept. 13. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!