Rettenetesen hullik a macskánk szőre, mit tudok vele csinálni?
le lehet esetleg nyírni? nagyon hosszú, kb. 5-7cm-s szőre van, és rettentően hullik, mindenhol a lakásban száll a macskaszőr... mit lehet vele csinálni? eddig egy macseszt sem láttam, akinek ennyire.
Párom ráadásul allergiás mindenre, félek, hogy kijön rajta az állatszőr allergia is...
lehet vágni a szőréből?
Nem szabad vágni belőle, nem kutya...
Viszont nekünk is ez volt a gondunk. Én vettem neki multivitamint, ami 2-3 hónapos kúra, most kapja kb. 2-3 hete, és már látszik, hogy szinte alig hullik ki valami, még fényesebb és selymesebb is lett a bundája.
Ajánlom. Kb. 500 ft a Fressnapfba, van többféle, nekünk ezt az algásat ajánlották. Persze, szívesen rágja el a cica is.
Most jön majd a tavaszi bundaváltás!
De, lehet hogy tápot kellene véltani, nem tudom mit eszik, de egy minőségibb megtenné... Vitaminok...
És mindennap 2 fésűlni, és furminátorral, heti 1-2x, az is nagyon sokat segít!
A bundját ne nyírd le neki, mert megfázik, véletlenül belenyírsz...stb
aha, ne tartsak. ha meg kidobom és kóbor lesz, az lesz a bajod. ha elaltattatom az egészséges cicát akkor az lesz a bajod. ha nem fogadom be az utcáról és elpusztult volna, akkor az lesz a bajod. most csak nem a húúú, de minőségi viszkászt eszi...
gondolkodjunk már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!