Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért csinálja a nagydologát...

Miért csinálja a nagydologát a macsekom az alom mellé?

Figyelt kérdés
Van két cicám.Egy fiú és egy lány!Valamelyik mindig az alom mellé szarik rendszeresen pedig tiszta az alom.Azt tudom hogy ha koszosnak érzik akkor nem csinálják bele de tegnap lett kitakarítva reggelre meg egy meglepetés volt mellette nagy örömömre.Miért lehet ez?A válaszokat előre is köszönöm!
2009. szept. 7. 07:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ki kéne figyelned, hogy tényleg mellé csinál-e, vagy csak ügyetlen. A sajátomnál is láttam olyat, hogy benne van az alomban, de a seggét kitartja kicsit, és így pont mellé megy a kaki...Mondjuk addig jó, amíg csak az alom mellé, és nem máshová:)
2009. szept. 7. 08:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen,nálunk is néha mellémegy,mert kilóg a popó :D viszont olyanok is állhatnak a dolog hátterében,hogy 2macskara nem elég egy alom.nálunk pl a zártba csak a kaki megy,a nyitottba csak a pisi.mikor bepróbálkoztam azzal hogy csak a zárt üzemelt,lepisilte az egyik az ágyat.hiába volt tiszta az alom
2009. szept. 7. 08:57
 3/5 A kérdező kommentje:
Az a gond hogy nem közvetlen az alom mellé csinálják hanem bizonyos helyekre kettesével.Már az őrület határán vagyok.
2009. szept. 7. 17:19
 4/5 anonim ***** válasza:
nekem 3 cicám van és az egyik nekem is rendszersen mellé végezte. nem is probált bemenni, többször tetten értem h mellette áll neki...viszont pisilni mingi bement. mi az alom alá ill mellé ujságpapirt tettünk le,és érdekes modon arra nem cisnált rá, hanem azota bemegy...csak egy tipp hátha nektek is bejö.mikor elvettük a papirt, gondolván h már rájött ujra kezdte. ugyh nekünk azta igy van:)
2009. szept. 7. 18:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Próbálj meg plusz egy alom,tálcát is bekészíteni, gyakran két cicának nem elég egy.
2009. szept. 7. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!