Vemhes lehet a Fiúnak hitt macsekom? :O Bővebben lent!
2 hónapja kaptam egy nagyon szép Cicust ajándékba... Azt mondták hogy Március végén született... És úgy kaptam hogy Kandúr cica... :) Amit most vettem észre , hogy Csajszi a cicus.. Mivel elégé tömött erős a bundája nem figyeltem a nemét :) Viszont hatalmas hasa lett , ha megy 2 oldalra a nagy pocak ide oda "mozog" Mint aki lenyelt egy Golyót :/
Jövő hétre kaptam időpontot a vizsgálatra, és hogy megbeszéljük az ivartalanítást, az Orvossal... Viszont ha vemhes , akkor félek hogy addigra megellik :// Ma olyan nyugtalan.. futkosós volt... Sosem akar kimenni napközben .. ma pedig vagy 20 ki , aztán be kéretőzött ....
Esetleg hogyan tudhatnám meg hogy vemhes e ?? Nem akarok kifutni az időből ://
Szép estét nektek :)
Állatorvos a jövő héten sajnos ://
Biztos hogy nőstény, minden állatot + tudok állapítani, de őt nem figyeltem , hiszen biztosra mondták hogy fiú !!
Nem érzem hogy meg lennének annyira tömött és sűrű a bundája ://
Átnéztem az emlőit, és szinte nem is látni a cicijeit... Olyan kicsi a "bimbója" hogy szabad szemel alig látható ://
Akkor sztem csak kövérke :))
Köszönöm :))
De azt hiszem hogy erre nem lesz szükségem :)
Ugyanis a cicusomnak mondhatnám nincsenek mell bimbói.. Olyan pici kis pontok vannak a "helyén neki" !!
Nem biztos hogy nem az :))
Csak nem vemhes... És jobb is ha ivartalanítom mielőbb.. Mert ilyen "emlőtlen" nőstény macsekot még nem láttam... :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!