Miért nem fúj a macskám?
5 éves ivartalanított kandúrom van és még soha életében nem fújt.
Van másnak is ilyen cicája?
Mitől lehet ez?
"23 éves gazdám van és még soha életében nem kiabált.
Van másnak is ilyen gazdája?
Mitől lehet ez?"
Oké nem tudom most ez komoly kérdés-e, ne haragudj.
Olyan helyzetben fúj a macska amikor fenyegetve érzi magát, nincs biztonságban. Ha a cicád harmonikus környezetben él, akkor nagy az esélye hogy soha nem fogod látni ahogyan gyakorolja ezt a viselkedést, mivel nincs oka rá.
Van olyan ideggyenge macsek aki egy hangosabb zajra már fúj például "elővigyázatosságból" amikor megijed, illetve vannak jó idegrendszerű békésebb macskák akik csak akkor fújnak ha muszáj, ha elkerülhetetlen, ha sarokba szorulnak mondjuk.
Az én kandúrom is ilyen, életében nem láttam még fújni.
Attól lehet ez hogy a kandúrod biztonságban szeretve érzi magát jó helye van, és nincs szüksége rá hogy védje magát :).
Mindig mire begépelem a választ már kiforrja a szituáció magát hogy teljesen másra kellene válaszolni és így az előző hozzászólásom értelmét veszti........
Az enyém olyan hogy állt már vele púpozott háttal szemben morgó macska aki fújta lefelé a tíz körméről, és ő mégsem viszonozta ezt, egyszerűen békés konfliktuskerülő cica.
Én a helyedben megbecsülném :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!