Mit csináljak ha a macskám leesett és két napja nyávog?
Figyelt kérdés
leesett az erkéről és két napja fnyávog és nem akar kajálni őrületbe kerget. lakásba nem hozhatom nem tudom hogy ment a tetőre.2013. febr. 10. 15:32
2/15 anonim válasza:
igen vidd orvoshoz,biztos fáj valamije
3/15 anonim válasza:
Állatrvos. Van ilyen emberfajta, hallottál már róla??
Ő tud segíteni.
4/15 A kérdező kommentje:
jó de mit csináljak hogy nyávog? meg ojan fél oldalas mozog :S
2013. febr. 10. 15:39
6/15 anonim válasza:
Ilyenkor tudsz csinálni egy nagyon egyszerű dolgot. Leugrasz az erkélyről és látni fogod te mit csinálnál ezután.
7/15 A kérdező kommentje:
othoni parktikát tud vlk? nem akarom állatorvoshoz vinni!! nem tudom hol van az orvos :s
2013. febr. 10. 15:53
8/15 anonim válasza:
Mi az hogy nem akarod orvoshoz vinni???? Szerinted anyád amikor kicsi voltál és keservesen bőgtél ezt mondta?? Nem is való neked cica szerintem ajándékozd el...
Keresed meg hol van az orvos és VIDD EL! Látszik mennyire nem értesz a cicákhoz úgyhogy inkább ne is csinálj semmit, erre amúgy sincs házi praktika...
9/15 A kérdező kommentje:
de nem tudom hol az orvos!!! mit aggyak neki??
2013. febr. 10. 16:02
10/15 anonim válasza:
Ha netezni tudsz, orvost is találsz. Szegény cica. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!