Te is imádod a macskád?
Ti is rajongtok a macskátokért?
Hozzábujtok? Puszilgatjátok? Mellétek feküdhet az ágyba?
Elfogadjátok ha néha "gonoszkodik"?/kikotorja az ételt a tálból/.
Ti is feltétel nélkül képesek vagytok őt szeretni?
Az emberekkel miért nem vagyunk így?
Azt hittem csak én vagyok ennyire oda a cicámért:) van a barátomnak is, ő is imádja, de annyira nem kötődik hozzá, mint én az enyémhez. Ha hazaérek, első dolgom megszeretgetni, utána az a legjobb, ha pihi közben ott fekszik mellettem, akkor igazán nyugodtan alszom el. Van, hogy napközben csak úgy eszembejut, hogy úgy megszeretgetném:))
Mivel benti cica, ezért teljesen tiszta, egészséges, szoktam puszilgatni, meg néha szaglászni is, nagyon szeretem az illatát. A megszállottja vagyok teljesen, pedig vannak barátaim, tehát nem ő az egyetlen boldogságom, de ő a legnagyobb:)
Nekünk kettő van!
Én is és a párom is imádjuk őket!
Mindent megengedünk nekik,és még is nagyon szó fogadó értelmes cicák!
Mivel 100%benti cicák,így engem az sem érdekel ha bele esznek a tányéromba!a párom azt anyira nem szereti!
egy dolog ami kicsit kezd "zavaró" lenni.hogy tusolni sem tudok elmenni úgy hogy ne legyenek velem!
Le ülnek a tusolóval szembe,és néznek amíg nem végeztem a tusolással!
De IMÁDOM ŐKET!
olyan mint ha a gyerekeim lennének:)
6. vagyok, megint.
Ma délután a cicánkat el kellett vinnünk állatorvoshoz, ő ugyanis egyfajta gyógyíthatatlan betegségben szenved,
FIP - beteg.
Ez kb. azt jelenti, hogy a mellüregében gyűlik valami folyadék, és nehezebben lélegzik. Tavasszal lesz 1 éves. Egy elhagyatott ház tetején születtek a testvéreivel.
Egészen kiskorától kezdve van neki ez a betegsége, ehhez hozzászokott. Nem szenved. Nagyon jó cica, dorombol, és bököd az orrával, hogy simizzem.
De ma nagyon rám ijesztett.
Amíg dorombol és vidám, nem adjuk fel.
29/n
Nagyon jó egészséget kívánok a cicádnak.
Biztos nagyon édes lehet.
6. vagyok ismét.
Ma hajnalban sajnos elpusztult...
Szeressétek a cicáitokat, minden jót kívánok nektek, szép hosszú életet a macskáknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!