Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit lehet csinálni egy tüzelő...

Mit lehet csinálni egy tüzelő macskával?

Figyelt kérdés

Akinek macskája van nyilván tudja, hogy nemsoká tüzelnek a macskák, az első macskám ami most van és most fog először tüzelni, és nem tudom mit kell vele csinálni ha nem akarom, hogy szenvedjen és nyávogjon, kiscicákat is szeretnék de nem most hanem majd később.

Előre köszi a segítséget! : )

2013. febr. 9. 14:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
2013. febr. 9. 21:45
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Ivartalanítsd a cicádat!

Hidd el, azzal véded meg Őt a szenvedéstől!

A menhelyek, az utcák, a kórházak telis-tele vannak kóbor cicusokkal! Minek szaporítanád a számukat? Minek tennéd ki a szeretett cicusodat évente többször a napokig tartó kínlódásnak?

2013. febr. 9. 22:29
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, milyen érzés, ha szeretnél kismacskát. Olyan cukik és milyen jó lenne babusgatni őket. DE miután majd rajtad marad 5 kismacska, esetleg halva születnek, valami baja lesz, az anya nem gondozza őket, esetleg valami baj lesz a szülésnél stb stb. És ez nem túlreagálás. Tele lesznek a menhelyek újszülött kismacskákkal is! Oda kell menni segíteni, még cumiból is itathatod őket. Ha plusz cicát akarsz, irány a menhely, de tavasszal az utcán is van elég.
2013. febr. 9. 23:47
 14/15 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat.!

és nem, nem hallottam hogy mellékhatásai vannak pont ezért kérdeztem.

és azt sem értem ha valaki feltesz egy kárdést miért kell egyböl igy reagálni..

nyilván azért kérdeztem mert nem tudom..

-.- (tisztelet a kivételnek)

2013. febr. 10. 09:37
 15/15 anonim ***** válasza:
65%
Eleg szepen leirtuk, hogy ideiglenesen nem lehet fogamzasgatlani. Ivartalanitani kell. Ez a valasz erre a kerdesre. A tuzelo macskaval pedig nem igazan lehet kezdeni semmit. Szerintem egyaltalan nem voltqk tamado jeleguek a valaszok. :)
2013. febr. 10. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!