Mit lehetne csinálni a macskával?
Figyelt kérdés
Van alapból két macskánk és egyik nap feltünt egy másik macsek is aki mára ideszokott hozzánk eléggé.Szegényt szerintem bánthatták is és nagyon koszos és szeretnék valamit csinálni ez ügyben.Később amikor hozzánk szokik jobban elviszem állatorvoshoz és ivartalanítva is lesz.Kinti cicákról van szó.2010. okt. 29. 12:54
1/9 A kérdező kommentje:
És a macsek hosszúszőrű.Ezért is olyan csúnyácska szegény.
2010. okt. 29. 12:59
2/9 anonim válasza:
A cicák nagyon strapabírók. Én egyszer elhoztam egy kis vénza cicust, mert megláttam, hogy szegény homokot eszik. :S
Elvileg mosdatják magukat a macskák, meg most még hideg is lenne szerintem, hogy megfürdesd. Vidd el dokihoz egyenlőre, azt legyen az első.
Jobbulást a cicusnak!
3/9 anonim válasza:
próbáld valami puha kefével akkor átfésülni, hátha lejön róla nagyjából a piszok.
4/9 A kérdező kommentje:
Megpróbálom ezt a fésüléses dolgot.Szerintem annyira még nem bízik bennem hogy el tudjam vinni orvoshoz (odajön,simogatni lehet már nagyjából de nagyon fél és felvenni vagy valahova átrakni nem nagyon lehet még).Egyébként ő is éhezhetett egy ideje szerintem mert elég sovány és úgy evett mint aki sose kapott még enni.
2010. okt. 29. 13:02
5/9 anonim válasza:
Igen vigyázz ha viszed dokihoz. Mikor én elvittem, még nem volt gond. De mikor már majdnem itthon voltunk, kiugrott a kezemből és beszaladt egy kocsi alá. Vagy fél órát könyörögtem, hogy jöjjön ki. :)) Emlékszem annyira hálás volt, mikor kaját adtam neki. Vigyázz rá! :)
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Sikerült kicsit megfésülgetni és már most szebb a szőre.Nagyon nagy macsek.A mi két felnőtt macskánkhoz képest is nagy (az egyik fiú nálunk).
2010. okt. 29. 14:10
7/9 anonim válasza:
Ha széppé akarod tenni, akkor vannak tápoldatok amit tejbe / vízbe lehet csepegtetni, tele vannak vitaminok és egy legyengült macskánál ez sokat segítene!
Ha csak élelmet / folyadékot adsz neki, akkor ügyelj arra hogy változatos legyen, ne maradékból álljon a kaja, ezzel is elősegíted a talpra állását.
8/9 A kérdező kommentje:
Igyekszem így etetni(őket).Egyre szebb a cica,igaz mégcsak ma sikerült rendesen megfésülgetnem de ahogy látom értékeli is.Eddig alig hagyta magát simogatni most meg szinte bújik :)
2010. okt. 29. 16:22
9/9 anonim válasza:
Be a sütőbe vele és egy finom vacsora lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!